Top Local Places

Energetska medicina

ZVIR 2, Mihovljan, Croatia
Medical Company
advertisement

Description

ad

ENERGETSKA MEDICINA.
Izjednačavanje dužine nogu, poravnavanje ramena
izravnavanje kralježnice i atlasa, bez manipulacija na tijelu. Izjednačavanje dužine nogu, poravnavanje ramena
izravnavanje kralježnice i atlasa.
Dean Jambrošić Spiritualni majstor/učitelj REIKI-a i duhovnog iscjeljivanja provjerenom metodom ispravljanja tijela čovjeka predstavlja Vam jedan od kvantnih iskoraka u novu dimenziju iscjeljivanja koja pomaže razvoju čovjeka u cijelosti.
Metodom duhovne korekcije spuštenog zdjeličnog ustroja u samo jednom tretmanu
postiže se trajno izjednačavanje dužine nogu, poravnavanje ramena i izravnavanje
kralježnice. Proces se izvodi bez dodirivanja tijela ili manipulacije kosturom, već samo snagom inteligentnog duha. To znači odstranjivanje uzročnog lanca svih
energetskih blokada na duhovnoj,duševnoj kao i na tjelesnoj razini.
Ovo čudnovato i sveobuhvatno ozdravljenje potrebno je svakom čovjeku, bez obzira na uzrok i stupanj oboljenja. Može se primjenjivati preventivno i kod djece, mladih i odraslih sve do visoke starosti. Putem „izravnavanja po Deanu Jambrošiću“, operacije na kukovima, koljenima, kralježnici i zglobovima mogu se izbjeći ili otkazati.
Uspostava „visoke tjelesne energije“ može se primijeniti i kod duševnih patnji, u životnim krizama, pomaže pri bolestima kralježnice i zglobova, išijasu, reumi, cirkulacijskim smetnjama, glavobolja, vrtoglavice, migrenama, bronhitisu, astmi, bolovi u vratu, prsima i leđima, trnci u rukama i nogama, skolioza kod djece i odraslih, ozljede zglobova i mišića, kronični problemi unutarnjih organa,

fizička i psihička malaksalost itd.,
jer božanski Duh sveobuhvatno i bezgranično liječi.
Ispravljanje kralježnice je multidimenzionalno proširenje svijesti u smjeru individualnog ozdravljenja na svim razinama ljudskog postojanja.
Ono dovodi ljudski duh u božanski poredak, jer se samo tako tijelo može
dovesti u red, a životna energija usmjeriti u pravcu ozdravljujućeg mehanizma.
Ne osuđivati, već ispraviti!Jedan aspekt ljubavi jeste našeg bližnjeg prihvatiti onakvim kakav onjest, i pomoći mu biti onakvim kakav bi on trebao biti.
Upute: Duhovno ispravljanje tijela nije medicinski postupak, već jedna duhovna radnja, koja je u svijetu jedinstvena. Ona se ne može usporediti s postojećim uobičajenim metodama ili manualnom terapijom. Ispravljanje tijela je ispravljanje duha, što je osnova za cjelovito ozdravljenje.Radim prema metodi Anne Huebner i Pjotra Elkunoviza, jednih od poznatijih iscjelitelja „novijeg“ doba.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Lijevo poslje tretmana izravnanja tijela, desno prije.

facebook.com

https://youtu.be/6LByBoXn7WQ

facebook.com

ENERGETSKA MEDICINA - Izravnavanje KRALJEŽNICE i TIJELA bez dodira i boli ! Osnovni dio moje terapeutske aktivnosti spada provjerena metoda ispravljanja čovjekovog tijela, i to metodom duhovne korekcije spuštenog zdjeličnog ustroja. Na taj se način postiže izjednačavanje dužine nogu, poravnavanje ramena,atlasa i izravnavanje kralježnice (koliko tijelo dopusti). Ovaj postupak se izvodi bez dodirivanja tijela ili manipulacije kostiju, već samo snagom inteligentnog uma. Cilj je uklanjanje uzročnog lanca svih energetskih blokada nastalih na duhovnoj, duševnoj i tjelesnoj razini. Ovo čudnovato i sveobuhvatno ozdravljenje potrebno je svakom čovjeku, bez obzir na uzrok i stupanj oboljenja. One koji imaju problema s ispravnim držanjem tijela, skolioze, ali i ostalim bolestima, pozivam da mi se jave bez obzira na uzrok i stupanj oboljenja. Ova metoda uspješno se primjenjuje i kod duševnih patnji, u životnim krizama, pomaže pri bolesti kralježnice i zglobovima, išijasu, reumi, cirkulacijskim smetnjama, glavobolje, vrtoglavice, migrenama, bronhitisu, astmi, bolovi u vratu, prsima i leđima, trnci u rukama i nogama, skolioza kod djece i odraslih, ozljede zglobova i mišića itd., a primjena je moguća i preventivno kod ljudi svih dobi, od djece do osoba u odrasloj dobi.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Danas uspješno i intenzivno učenje tehnike metamorfoze.

facebook.com

facebook.com

Dolazim u Opatiju.

facebook.com

Sajam Mystic 2017

facebook.com

facebook.com

Recommended Before and After transformation