Top Local Places

Maraton Ladja

Ante Starčevića 5, Metkovic, Croatia
Organization

Description

ad

Facebook stranica Udruge lađara Neretve koja organizira neretvanski MARATON LAĐA Metković-Opuzen-Ploče druge subote u kolovozu. Udruga lađara Neretve osnovana je u travnju 2000.godine.  Udruga je organizirana kao nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija.

Cilj osnivanja Udruge je očuvanje tradicije neretvanske lađe, promidžba športskih i kulturnih aktivnosti, turizma Neretve, kao i zaštita i očuvanje prirodnog okoliša.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Argonauti Bjelovar

facebook.com

Studio M

Studio M
facebook.com

Timeline Photos

P O Z I V 2.lađarski kup grada Zagreba Pozivaju se lađarske udruge/ekipe s područja doline Neretve zainteresirane za sudjelovanje na 2.lađarskom kupu Grada Zagreba da do 7.svibnja dostave prijave za sudjelovanje. Prijava se dostavlja na mail udruge. 2.Lađarski kup grada Zagreba održati će se 27.svibnja na Jarunu. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 1000 kn. Prednost pri prijavi imaju ekipe koje su sudjelovale prošle godine na 1.kupu a potom prema poredku na prošlom maratonu lađa. Broj prijava iz doline Neretve je ograničen. 9.-11.lipnja: utrka lađa u Istri Broj prijava je ograničen a prednost pri prijavi imaju udruge/ekipe prema plasmanu na prošlogodišnjem maratonu lađa.

Timeline Photos
facebook.com

IZRADA FOTOMONOGRAFIJE POVODOM 20.JUBILARNOG MARATONA LAĐA, poziv Pozivaju se lađarske udruge/ekipe koje su do sada sudjelovale na maratonima lađa da pošalju odabranu fotografiju/e sa sudjelovanja na maratonu lađa (na kojoj se vidi cijela ekipa) radi izrade fotomonografije za predstojeći jubilarni 20.maraton lađa. Fotografije, s bilo kojeg maratona lađa odnosno lađarskog događanja dostavite u digitalnom obliku na mail: foto(at)maraton-ladja.hr Fotografije je potrebno dostaviti u izvornoj odnosno u što boljoj rezoluciji radi kvalitete tiska te navesti autora i ekipu na fotografiji te godinu. Nekvalitetne fotografije neće biti uvrštene u fotoalbum. ozivaju se

facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Udruga Lađara Sisak

Udruga Lađara Sisak
facebook.com

Milojko Glasoviću nagrada Dubrovačko-neretvanske županije

facebook.com

trening MP5 Team

facebook.com

Argonauti Bjelovar

facebook.com

Župan Božo Galić primio vinkovačke lađare

facebook.com

Timeline Photos

P O Z I V lađarskim ekipama/udrugama Pozivaju se lađarske udruge/ekipe koje su do sada sudjelovale na maratonima lađa da pošalju odabranu fotografiju/e sa sudjelovanja na maratonu lađa (na kojoj se vidi cijela ekipa) radi izrade fotomonografije za predstojeći jubilarni 20.maraton lađa. Fotografije dostavite u digitalnom obliku na mail (foto@maraton-ladja.hr) do kraja mjeseca. Fotografije je potrebno dostaviti u izvornoj odnosno u što boljoj rezoluciji radi kvalitete tiska te navesti autora i ekipu na fotografiji te godinu.

Timeline Photos
facebook.com

www.maraton-ladja.hr

P O Z I V na Skupštinu 28.2.2017. u 18.30 sati Poštovani članovi Skupštine ULN, Upravni odbor ULN Vas poziva na Skupštinu Udruge lađara Neretve, koja će se održati u utorak, 28.02.2017.godine u 18:30h u Metkoviću, u Gradskoj vijećnici, Zgrada političkih stranaka, Kralja Zvonimira 22 (stari prostor ULN). Dnevni red: 1. Donošenje Pravilnika Maratona lađa 2. Razno Članovima Skupštine dostavljamo prijedlog Pravilnika Maratona lađa: http://www.maraton-ladja.hr/2802-PRAVILNIK2017-prijedlog.pdf Na Skupštini će se raspravljati samo o konkretnim prijedlozima za promjene pojedinih točaka predloženog Pravilnika, te apeliramo da svaka lađarska udruge/ekipa prouči prijedlog Pravilnika Maratona lađa. S poštovanjem, UDRUGA LAĐARA NERETVE UPRAVNI ODBOR

facebook.com

Quiz