Top Local Places

Racelook.com.hr

Kvarnerska cesta 81, Matulji, Croatia
Automotive Parts Store

Description

ad

Internet trgovina Racelook.com.hr u svojoj ponudi ima najširi izbor auto dijelova, tuning opreme, felgi i srodnih artikala. Preko 750 000 proizvoda online Racelook.com.hr je internet trgovina koja nudi širok izbor auto dijelova, tuning i sportske auto opreme, felgi, guma, semi slick guma i srodnih artikala. Nudimo preko 750 000 proizvoda u 25 kategorija. Ekskluzivni smo distributeri za Barracuda i Corspeed alu felge/naplatke. U ponudi su svi brandovi dostupni u Europi od ABT, AC Schnitzer, ART Tuning, Alutec, BBS, Bilstein, Caractere, Capristo, Brembo, Brabus, BN Pipes, Breyton, Cobra, Eibach, Eisenmann, ENKEI, Fox, ETA-Beta, Hamann Motorsport, H&R, KW, JMS, Kerscher, Lorinser, Rieger, Barracuda, Forge Motorsport, Supersprint, Tomason, Sparco, OZ, LSD i mnogi drugi.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

--- NOVO --- Michelin Primacy 4 - Najnovija i najmodernija Michelin guma na današnjem tržištu! Više: http://formula.hr/news/2018/02/09/-michelin-primacy-4

facebook.com

Tomason TN9 Hyper Black Mirror Polished u 8.5x19 i 9.5x19 - počastite svojeg ljubimca sa prekrasnim setom novih aluminijskij felgi nakon dugih i hladnih zimskih mjeseci. Za sve informacije o Tomason felgama, kontaktirajte nas u inbox!

facebook.com

Barracuda Europe Racing wheels SHOXX 8X18 u matt bronze varijanti.

facebook.com

BMW 3 sa Barracuda Virus alu felgama - Ako tražite specijalne felge za vašeg ljubimca, na pravom ste mjestu!

facebook.com

Barracuda Racing Wheels - model Inferno u 20 cola u Silver izvedbi. Dostupne izvedbe Gunmetal Polish, Black Gloss ili kakvu god varijantu zelite, Barracuda ce za Vas napraviti. Dostupne su u velicinama od 19 do 20 cola.

facebook.com

Brock B35 Titan Metallic - dostupno od 17 do 20 cola u razlicitim rasponima rupa. Model B35 dostupan je i u SMVP boji.

facebook.com

Anketa je završila! Sa 37 glasova za gewinde i 19 za opruge (55 glasova ukupno), gewinde pobjeđuju! I kao šta je rečeno, gewinde idu na akciju! Molimo sve zainteresirane kupce, da nam se jave u inbox za upite!

facebook.com

Chevrolet Corvette C6 Z06

facebook.com

Tomason TN17 Titanium Diamond Polished u 18 cola - jedna od rijetkih felgi koje dolaze kao dvije ljeve i dvije desne felge! Za sve upite o Tomason felgama, slobodno nas kontaktirajte u inbox ili na mail: info@racelook.com.hr

facebook.com

Upoznajte se sa ponudom Corspeed alu felgi! Ponuda se sastoji od modela: Deville, Challenge, Vegas, Le Mans, Arrows, Conquer i Lavella. Dostupne u custom boji po Vašem ukusu!

facebook.com

Impresije sa Essen Motor Show 2017. Novi Ford Mustang sa Corspeed Challenge alu felgama.

facebook.com

Manje poznati brand u nasoj ponudi - ST Suspension, nudi sve za ovjes: sportske opruge, gewinde, sportske amortizere.... Više o St Suspension na: http://formula.hr/news/2017/09/20/st-suspension-proizvodi

facebook.com

Quiz