Top Local Places

AZ Mucić doo

Kralja Zvonimira 24, Makarska, Croatia
Insurance Agent

Description

ad

Dobrodošli na našu stranicu osiguranja. Nudimo profesionalno savjetovanje i usluge.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

bliži se Putna srijeda - omiljeni dan svih ljubitelja putovanja! Samo 21. veljače možete kupiti godišnje putno zdravstveno osiguranje u pola cijene i uštedjeti za ukusnu večeru ili suvenir. Zašto ugovoriti? • Godišnja polica putnog osiguranja vrijedi u cijelom svijetu! • U hitnim slučajevima dostupan vam je SOS telefon s uslugom na hrvatskom jeziku. • Vrijedi za neograničen broj putovanja (pod uvjetom da pojedino putovanje traje do 28 dana). • Mogućnost ugovaranja dodatnih pokrića (osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage, osiguranje od otkaza putovanja, osiguranje od privatne odgovornosti).

facebook.com

Jeste li već ugovorili svoje dopunsko osiguranje? Osigurajte se kod nas već od 45kn mjesečno. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju

facebook.com

Ugovorite već danas Dopunsko zdravstveno osiguranje te uz digitalnu odaberite i fizičku iskaznicu. https://www.allianz.hr/agencije/az-mucic/

facebook.com

PONOSNI SPONZOR-VLAJI NA HIMALAJI Prije nešto više od mjesec dana naši Vlaji su krenuli na put života- osvajanje himalajskog vrha Mera Peak visokog 6476 metara kojeg su i osvojili. Uspon po snijegu i ledu trajao je 15 dana. Drago nam je da je i naša agencija mogla pomoći u ovoj ekspediciji koja je ušla u povijest.

facebook.com

Još samo sutra 24.05.2017 ugovorite Vašu policu dopunskog po akcijskoj cijeni. Za više informacija stojimo Vam na raspolaganju.

facebook.com

Ugovorite svoju policu Dopusnkog zdravstvenog osiguranja po akcijskim cijenama već od 30kn mjesečno od 18. do pa sve do 24. svibnja. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju :)

facebook.com

Prometne nesreće, krađe, požar samo su neki od rizika kojima je svakodnevno izloženo vaše vozilo. Ako ste spremni sudjelovati u šteti, ugovorite Smart kasko osiguranje koje ćete puno manje plaćati, a pokrit će sve te rizike. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte

facebook.com

Timeline Photos

Samo u srijedu 22. veljače kupite godišnje putno zdravstveno osiguranje za putovanja u inozemstvo s popustom od 50% i bezbrižno putujte u 2017. godini! Za više informacija zovnite na 099/367-0760 ili nas posjetite na adresi Kralja Zvonimira 24, Makarska

Timeline Photos
facebook.com

facebook.com

Timeline Photos

Ponosni smo objaviti da je Allianz prvi i jedini osiguravatelj u Hrvatskoj koji je na tržište lansirao jedinstvenu digitalnu karticu dopunskog zdravstvenog osiguranja koju korisnici mogu koristiti kao sredstvo plaćanja za podmirenje sudjelovanja u troškovima zdravstvene zaštite (participacije). Mjesečna premija već od 45kn/mjesečno Digitalna kartica dopunskog zdravstvenog osiguranja dostupna je osiguranicima Allianza unutar mobilne aplikacije m-Allianz te omogućava plaćanje troškova participacije u više od 5000 ustanova primarne zdravstvene zaštite.

Timeline Photos
facebook.com

Allianz Best Doctors - Allianz osiguranje

U životu se, nažalost, mogu dogoditi trenuci kada se moramo suočiti s teškim dijagnozama nas ili naših najmilijih. U takvim bismo stuacijama napravili sve da dođemo do prave pomoći, informacije ili kontakta. Upravo za te situacije Allianz je kreirao Allianz Best Doctors, novi paket usluga koji vam omogućava pristup najuglednijim svjetskim medicinskim stručnjacima.

facebook.com

Timeline Photos

Bliži nam se četvrta nedjelja došašća, još malo i Božić nam je stigao. Naš ured u ovo predbožićno vrijeme krasi nesvakidašnji adventski vijenac, ručno napravljen od medenjaka, u potpunosti jestiv.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

U OKOLINI AZ Mucić doo