Top Local Places

Spinalis fizio centar

Rudarska 2, Labin, Croatia
Medical Center

Description

ad


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Uspješno završena terapeutska metoda koja se najčešče koristi u sportskoj fizioterapiji -BANDAŽIRANJE. Apliciranje ljepljive trake omogućuje raniji povratak u aktivnost, smanjuje bol, rasterećuje oštećene dijelove zglobova i vraća ih u prvobitnu funkciju.

facebook.com

#perfectnight#women's day

facebook.com

Prije samog proglašenja tko je osvojio masažu želimo vam čestitati Dan žena !!! Pošto je bio jako veliki odaziv odlučile smo pokloniti još dvije masaže :) Hvala svima na sudjelovanju ! Slučajnim odabirom masažu su osvojile Sara Josipović i Elin Glavičić , Jelena Vickić Stepčić i Sanja Verbanac . Čestitamooooo !!!!

facebook.com

Drage žene , odlučile smo vas malo razveseliti ! Vama i vašoj dragoj prijateljici za dan žena poklanjamo medicinsku masažu leđa ! Pravila su jednostavna : 1.Lajkati i podjeliti našu objavu 2.Tagirati najdražu vam ženu 🙂 Izvlačenje dobitnika je 08.03.2018 .god. slučajnim odabirom . Sretno ! :)

facebook.com

Drage trudnice ! Uskoro započinjemo sa prenatalnim vježbama koje će se održavati utorkom i petkom u 10:20 , a startamo 20.02. Ukoliko ste zainteresirane slobodno nam se javite !

facebook.com

facebook.com

Dragi naši klijenti i klijentice , danas smo otvoreni do 13h , te se ponovno vidimo 08.01.2018 ! Želimo vam ugodne i sretne blagdane !

facebook.com

Mjesec prosinac je tradicionalno mjesec darivanja , veselja , završetak nečeg starog , ali i početak nečeg novog .Kročite u novu godinu sa jednim korakom bliže zdravlju !!! Prigodnim poklon bonom zasigurno ćete obradovati svoje najmilije !

facebook.com

Proletio nam je prvi tjedan u Sc Franko Mileta! Pozitivna atmosfera i sportski duh svuda oko nas dali su nam jos vise elana za korak naprijed! Veliko hvala svima koji su nas cijelo ovo vrijeme pratili, nasoj obitelji, vama dragim klijentima i svima koji su učestvovali u ostvarivanju novih ideja! Odricanje, učenje i uložen rad svih ovih godina ipak se isplatio, a mi se nadamo da cemo tako nastaviti i dalje. Hvala svima na podršci, lijepim željama i darovima, te što ste taj dan bili uz nas. Donosimo vam dašak atmosfere sa našeg otvorenja :)

facebook.com

facebook.com

Poštovane naše klijentice i klijenti, Od 04.12.2017. nalazimo se na novoj lokaciji SC Franko Mileta, Rudarska 2. Za sve informacije, narudžbe i konzultacije nazovite: Andrea Šućur 0911848762 Dženi Mirković 0915272703 Vaš Spinalis

facebook.com

Ovdje smo prije pet godina zajedno s vama stvorili temelje , al stiglo je vrijeme da se oprostimo od stare lokacije ! Veselimo se novom početku 04.12. u sportskom centru Franko Mileta !

facebook.com

Quiz