Top Local Places

Villa Lara

Brzac 16, Krk, Croatia
Hotel

Description

ad

Idilična kamena kuća za odmor.  Villa Lara renovirana je 2013 godine u autentičnom primoskom stilu. Romantična kamena kuća površine 52 m2, sa dvije idilične sobe, kupatilom, dnevnim boravkom i kuhinjom u kombinaciji atmosfere nekih prošlih vremena i udobnosti koje nudi moderna opremljenost pruža gostu optimalne uvjete za odmor. Kuća je smještena na djelu otoka Krka zvanom Šotovento, što u slobodnom prijevodu znači, ispod vjetra. Već sam taj naziv govori nam da se radi o mirnom i pitomom području. Zaštićenost od bure i okrenutost južnoj i zapadnoj, sunčanoj strani pogodovale su razvoju bujne vegetacije pogotovo masline i hrasta crnike. Kuća se nalazi u starom središtu malog mjesta Brzac, u kojem vrijeme kao da sporije teče odmarajući dušu i tijelo. Sa prozora se pruža prekrasan pogled na otok Cres, plavetnilo mora i već opisanu bujnu vegetaciju. Do najbliže plaže vodi asfaltirana cesta duga 1,5 km. Nalazi se u blizini franjevačkog samostana iz 16 stoljeća na Glavotoku. Tu je i mala lučica i privezište za barke. U blizini je i kamp sa brojnim sadržajima. Trgovina i restoran udaljeni su nepunih 800 metara. Na drugu stranu, cesta vodi do uvale Vela Jana, također nekih 1,5 km udaljenosti, gdje se nalazi uređena lučica u koju se mogu privezati i manje jahte. Do turističkih središta Malinske i Krka vozi se niti 15 minuta. Aerodrom u Omišlju udaljen je manje od pola sata vožnje.
Kuća je klimatizirana, opremljena modernom kuhinjom, satelitskim i zemaljskim Tv prijemnikom, brzim internetom. Ispred kuće nalazi se prostrano dvorište, vrt i maslinik. Okoliš je opremljen roštiljem, vrtnim tušem, parking prostorom, a za one željne rekreacije tu je stol za stolni tenis i badminton set, te obližnje mjesno boćalište. Prilikom dolaska ljubazni domaćini počastit će Vas domaćim vinom, ili sokom od bazge, a u mjestu je moguće naći i kvalitetno maslinovo ulje, kozji i ovčji sir te druge proizvode karakteristične za taj kraj.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Our new swimming pool.

facebook.com

Villa Lara. New swimming pool.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Timeline Photos

Good morning.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

The construction works on the pool in the front garden at our Villa Lara have just begun. The pool measurements are 7,5 x 4 x 1,5, and we plann the opening for March 2017.

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Villa Lara's post

Photos from Villa Lara's post
facebook.com

Quiz