Top Local Places

Osnovna škola "Vladimir Nazor" Križevci

Ulica bana Josipa Jelačića 23, Krizevci, Croatia
School

Description

ad


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Prošli mjesec Goethe Institut Kroatien organizirao je dvodnevne radionice "Alles farbe" pod vodstvom Julle Pfeifer-Spikermann i Katrin Seewald iz organizacije Pinselfisch iz Njemačke. Među dvadesetak sudionika odabranih za sudjelovanje u radionici bila je i naša knjižničarka Andrea Katanović Babić. Neke od aktivnosti s radionice knjižničarka će pripremiti i za polaznike Tuluma s(l)ova koji će biti održan u našoj školskoj knjižnici ovog petka. Fotografirao Josip Ninčević

facebook.com

Dragi učenici, u srijedu u Gradskoj knjižnici "Franjo Marković" možete besplatno pogledati odličnu predstavu! Predstava počinje u 19,00 h, traje pola sata, BESPLATNA je i namijenjena djeci nižih razreda osnovne škole!

facebook.com

Jučer smo održali mali Tulum s(l)ova za učenike nižih razreda. Izrađivali smo mini slikovnice, čitali ulomke iz omiljenih djela, igrali književni kviz , častili se grickalicama i sokovima i dijelili nagrade. Bilo je odlično!

facebook.com

Konačno je potpisano i sigurno! Našu školu čeka velika obnova u iznosu od 10 milijuna kuna, pribrojimo li tome tehničku opremu koju je škola pribavila kroz projekt eŠkole, možemo se svrstati uz bok najbolje opremljenim školama u Hrvatskoj!

facebook.com

Dragi roditelji, zbog kiše nažalost prebacujemo akciju prikupljanja papira na idući tjedan. Ovisno o vremenu, javit ćemo kada. Zahvaljujemo na razumijevanju.

facebook.com

AKCIJA I NATJECANJE - PRIKUPLJANJE PAPIRA Dragi roditelji, planinarska skupina Vuzleki u suradnji s Komunalnim poduzećem Križevci organizira akciju prikupljanja papira. U školi će se u PETAK, 3.11. u vremenu od 12:00 – 13:30 sati prikupljati stari papir za recikliranje. Razred koji u školu donese najviše papira izabrat će učenika kojeg će škola nagraditi besplatnim izletom! Šume su dom brojnim vrstama životinja, biljaka, gljiva…pomozite nam da ih očuvamo! Kako bi svi razredi imali podjednake šanse za pobjedu molimo vas da ne dovozite palete papira već isključivo samostalno prikupljeni papir. Vrijeme je za čišćenje podruma, tavana, ladica i ormara. Riješite se nepotrebnih novina, letaka i bilježnica te tako pomozite u očuvanju naše planete!

facebook.com

Pozivamo vas na: PREDAVANJE MLADIH KRIŽEVAČKIH ASTRONOMA VELIKI PRASAK (BIG BANG) PETAK 03.11.2017. u 19 sati DVORANA - RAZVOJNI CENTAR I TEHNOLOŠKI PARK KRIŽEVCI (kod Obrtničke škole) DOĐITE I SAZNAJTE KAKO JE NASTAO SVEMIR U KOJEM DANAS ŽIVITE ULAZ BESPLATAN Predavanje će održati mali astronomi iz OŠ "Vladimri Nazor" Križevci kojima je mentor učitelj Tomica Turković!

facebook.com

Pozdrav iz Castel Gandolfa, međunarodnog skupa "Living Peace". Jučer smo predstavili projekt "Darujmo osmijeh gradu" i imali radionicu na tu temu. Poseban pozdrav Sonji Dominković i Matiji Borčiću koji je naš ambasador mira, te Moni Markiš Harča , našoj koordinatorici Living Peacea. Učiteljica Marina Žuti

facebook.com

U petak 27. listopada 2017. godine dio učenika osmog razreda u pratnji M. Javorine i T. Bogdanovića sudjelovao je u projektu "Stručno edukacijski izlet osmog razreda osnovnih škola na područje zapadne Slavonije". U sklopu projekta učenici su obišli Daruvar, Lipik i Pakrac, mjesta koja su najviše stradala na zapadnoslavonskom bojištu za vrijeme Domovinskog rata. Također, obišli su spomen područja "Barutana" kod Bjelovara, "Trokut" kod Daruvara i Kusonje kod Pakraca gdje su položili vijence i zapalili svijeće za sve poginule branitelje u Domovinskom ratu. Učenike je najviše dojmio obilazak Muzeja vojne i ratne povijesti u Pakracu. Dio viđenog i posjećenog možete vidjeti na slikama u prilogu.

facebook.com

Jučer su nas posjetili učenici OŠ Ivana Filipovića iz Zagreba. Posjet je bio organiziran u sklopu terenske nastave s naglaskom na ekologiji. Predstavili smo im naše ekološke akcije koje smo održali u protekloj godini, obišli smo našu školu i zajedno ručali. Hvala vam na posjetu i veselimo se sljedećem susretu!

facebook.com

facebook.com

Donosimo još nekoliko fotografija da se prisjetimo obilježavanja Dana kruha i to u našim područnim školama Kloštar Vojakovački, Većelavec i Carevdar. Ove godine svi su si dali truda i napravili pravo slavlje od Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Osnovna škola "Vladimir Nazor" Križevci