Top Local Places

22 Zimska škola informatike 2017. - Krapina

Šetalište hrvatskog narodnog preporoda 6, Krapina, Croatia
Education

Description

ad

Krapinski informatički klub KRIK, Hrvatski savez informatičara i Srednja škola Krapina od 2. do 10. siječnja pripremaju radionice zimske škole informatike. Krapinski informatički klub KRIK, Hrvatski savez informatičara i Srednja škola Krapina od 2. do 10. siječnja pripremaju radionice zimske škole informatike. Prisustvovat će joj najbolji srednjoškolci informatičari iz Hrvatske te učenici i nastavnici iz županije.  Većina radionica će biti trodnevna (3., 4. i 5. siječnja te 7., 8. i 9.  siječnja).  Prijave traju do 22. prosinca. Nakon 22. prosinca moći će se prijaviti samo eventualno nepopunjene radionice. Stoga se prijavite što prije!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Krapinski informatički klub KRIK

Još uvijek ima slobodnih mjesta na 22. Zimskoj školi informatike 2017! :-D Prostora ima u radionici Android (4.1. od 12:00) te u radionicama za osnovnoškolce: Logo, Small Basic, odnosno robotici za srednjoškolce i Python koje počinju 7. siječnja prema rasporedu na www.krik-kr.hr

facebook.com

Danas je u Srednjoj školi Krapina, u organizaciji Škole, krapinskog informatičkog kluba KRIK i Hrvatskog saveza informatičara, upriličeno svečano otvorenje 22. Zimske informatičke škole, koja se u krapinskoj Srednjoj školi održava po 17. put. Na ovogodišnjoj Zimskoj informatičkoj školi okupilo se oko 250 učenika osnovnih i srednjih škola te njihovih predavača, od kojih ih je 200-tinjak iz Krapinsko – zagorske županije, a 50-ak, i to onih ponajboljih, iz ostalih dijelova Hrvatske. Oni pohađaju jednu od 17 informatičkih radionica koje se organiziraju u šest učionica, na stotinjak računala. Mlade informatičare iz cijele Hrvatske pozdravili su i ravnatelj krapinske Srednje škole Ivica Rozijan, voditelj ZŠI-a i potpredsjednik krapinskog Informatičkog kluba KRIK Krunoslav Kranjčec te predsjednik Hrvatskog saveza informatičara Alen Spiegl, koji su istakli kako je u današnjem obrazovanju bitno da se informatika uvrsti kao obavezni, a ne samo kao izborni predmet . U ime domaćina mlade informatičare pozdravili su i krapinski gradonačelnik Zoran Gregurović te zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek, koji su gostima iz cijele Hrvatske zaželjeli dobrodošlicu, te ispred Agencije za odgoj i obrazovanje Žarko Bošnjak. Svi su oni naglasili koliko je informatika, odnosno visoka tehnologija bitna za današnji svakodnevni život, a Bošnjak je istaknuo i odgojnu komponentu, jer, naglasio je, kako se uz obrazovanje, svi mi moramo zapitati i kamo ovaj svijet ide i kako ćemo mi doprinijeti da taj svijet bude još bolji. Krapinsku Zimsku školu informatike otvorio je višestruki osvajač zlatnih i srebrnih odličja s informatičkih i matematičkih olimpijada, Domagoj Bradač. Izvor: Zagorje International

facebook.com

Otvaranje 22. Zimske škole informatike 2017.

Otvaranje 22. Zimske škole informatike 2017.
facebook.com

Poštovani polaznici Zimske škole informatike, s obzirom na veliki broj prijavljenih na pojedine radionice, postoji mogućnost da polaznici mogu nakon prvog dana radionica (i formiranja točnog broja polaznika) u dogovoru s predavačima donijeti svoja prijenosna računala na koja će se po potrebi instalirati adekvatan softver.

facebook.com

Timeline Photos

Poštovani polaznici Zimske škole informatike, došlo je do promjena u rasporedu radionica. Radionica Z8 Linux održavat će se od 3. do 8. siječnja (ne i 9. siječnja) od 17 do 20 sati u učionici 16C. Molimo Vas da pogledate posljednji raspored održavanja radionica.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Poštovani svi, došlo je do promjena u rasporedu i radionicama Zimske škole. Radionice OŠ1 - Početnici, Obradu slike, Robotiku i Flash (animacije) više ne možete prijaviti. Radionica robotike dijeli se na dvije radionice: Robotiku za učenike srednjih škola, od 7. - 9. siječnja od 8 - 12 sati. Robotiku za učenike osnovnih škola, u planiranom terminu prema starom rasporedu Prijavu preostalih radionica možete napraviti na poveznici. Kako je postojao interes za radionicu programiranja za Android Organizacijski odbor je uz pomoć Algebre omogućio izvođenje radionice Radionica Android dijeli se na dvije radionice: Radionicu za učenike od 4. siječnja od 12 - 15 sati u učionici 16c. Za prisustvo se potrebno prijaviti preko obrasca na poveznici. Potrebno predznanje je poznavanje programiranja. Radionicu za nastavnike od 4. siječnja od 8. - 12 sati. Ukoliko se niste prijavili za željenu radionicu, birajte neku drugu iz ponude ili pokušajte prvog dana održavanja doći i pitati predavača ima li slobodnih mjesta. Dobro došli!

Timeline Photos
facebook.com

Zimska škola informatike 2017. - prijave

Cijenjeni polaznici i oni koji to ne namjeravaju postati. :D Podsjećamo da se na radionice možete prijaviti na ovoj poveznici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRx3E0RrvR2l09LejRjUtOm67JnSDOR8MbUUovqqq0i6yRkQ/viewform Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe :)

facebook.com

22 Zimska škola informatike 2017. - Krapina's cover photo

22 Zimska škola informatike 2017. - Krapina's cover photo
facebook.com

22 Zimska škola informatike 2017. - Krapina

22 Zimska škola informatike 2017. - Krapina
facebook.com

Quiz