Top Local Places

AV/TV Servis Topolovec

Rimski Put 16, Ivanja Reka, Croatia
Local Business

Description

ad

BUY CROATIAN-SAVE CROATIAN JOBS! Osnovan 1985.godine Audio-Video-TV Servis Topolovec je obrt sa dugogodišnjom tradicijom u servisiranju i održavanju audio/video/Hifi opreme,televizora te projektiranju i montaži digitalnih satelitskih i zemaljskih antenskih sistema(DVB-S,DVB-T).
Naše djelatnosti uključuju i poslove servisiranja i ugradnje:

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Novi SW 3.20a za HD TAB 7 Lite & Evo https://www.roverinstruments.com/en/sw-update/

facebook.com

I Telmor odabrao Rover 😉

facebook.com

MAXTV OBOGAĆUJE PONUDU NOVIM DOKUMENTARNIM, FILMSKIM I LIFESTYLE KANALIMA (30.1.2018.) Hrvatski Telekom nastavlja s aktivnostima koje korisnicima MAXtv usluge osiguravaju najveći i najbolji izbor programskih sadržaja na tržištu, uz najbolju sliku i s funkcionalnostima što omogućuju jedinstveni televizijski doživljaj. Tako će od 1. veljače korisnici u sklopu Osnovnog paketa pratiti bogatiji dokumentarni sadržaj – uključit će se vrhunski dokumentarni kanali Viasat Explorer, Viasat Nature, Viasat History te potpuno novi kanali - History 2 i Woman bez dodatne naknade. Woman je kanal koji pokriva širok izbor sadržaja namijenjenih ženama: od lifestyle i celebrity serijala, talk show emisija, mode, ljepote i kozmetike do šopinga, uređenja interijera i eksterijera te kulinarstva. Uz nove dokumentarne kanale korisnici mogu oživjeti povijest uz povijesne dramske serije i dramske rekonstrukcije jer Viasat kanali donose sve od najnovijih znanstvenih otkrića do svakodnevnih života povijesnih osoba. Kako bi korisnicima dodatno obogatio ponudu vrhunskog filmskog, ali i dokumentarnog sadržaja, Hrvatski Telekom uključuje nove kanale CineStar TV Premiere 1, CineStar TV Premiere 2, CineStar TV Fantasy, Viasat Epic i BBC Earth u sklopu iste cijene u Proširenom paketu. Svi novi kanali lokalizirani su na hrvatski jezik osim BBC Eartha koji će biti lokaliziran u ožujku, Također, svi kanali dostupni su u HD Ready i HD rezolucijama. Istodobno, Discovery kanali od 1 veljače neće biti dostupni u MAXtv programskoj ponudi. No, sadržaj slične tematike dostupan je na nacionalnim televizijama ili na drugim MAXtv kanalima kao što su National Geographic, History, Crime and Investigation i CBS Reality. Korisnici MAXtv kanala odsad će imati još veći broj iznimno kvalitetnih kanala i vrhunskog televizijskog sadržaja prilagođenoga upravo gledateljima MAXtv-a. Pritom bih istaknuo da će se moći pratiti tri nova filmska kanala, a uz sportske programe, upravo su filmovi i serije najgledaniji dio MAXtv-a. Uz jedinstvenu mogućnost zamjene dodatnih paketa tijekom trajanja ugovorne obveze korisnici mogu isprobati gotovo sav MAXtv sadržaj.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Dobro vam jutro

facebook.com

facebook.com

Gausian white noise source 5MHz up to 12 GHz/45 db ENR +-1.5db

facebook.com

Johanson revolution https://youtu.be/J_z3W-LDvsE

facebook.com

http://www.roverinstruments.com/cataloghi/generale_strumenti/en/#24

facebook.com

Uputstvo za programiranje Johannson Profiler Revolution http://www.offel.it/upload/prodotti/allegati/istruzioni/UserManual_26-700_EN.pdf

facebook.com

Quiz

U OKOLINI AV/TV Servis Topolovec