Top Local Places

Park&Shop Imotski

Glavina Donja 336, Imotski, Croatia
Shopping Service
advertisement

Description

ad

Park and Shop shopping centar strateški je smješten na samom ulazu u grad Imotski kako bi bio 'na dohvat ruke' svim mještanima šire regije i samog grada.
U 10 000 m2 velikon trgovačkom centru svoje je prostore osiguralo dvadesetak poznatih tvrtki, među njima i Super Konzum, Bipa, Deichmann, Jysk, sOliver, NewYorker, Kapriol, MG Šport, Euro Store, Školska knjiga i mnoge druge.

Opening Hours

ponedjeljak
09:00 - 21:00
utorak
09:00 - 21:00
srijeda
09:00 - 21:00
četvrtak
09:00 - 21:00
petak
09:00 - 21:00
subota
09:00 - 21:00
nedjelja
09:00 - 20:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

😘

facebook.com

Vikend je pred nama! Odmorite u igraonici! 👌

facebook.com

Vječiti i nezaobilazni komad odjeće! 🔝🔝Izbor boja prekrasan i teško se odlučiti, najradije bi sve! 😀 Koju vi boju s.Oliver balonera birate ?

facebook.com

KiK-ov novi prospekt koji vrijedi od sutra prolistaj ovdje a sutra se vidimo u KiK-a! 😉😃

facebook.com

Kome se sviđa torbica iz nove Deichmann kolekcije? Nama je neodoljiva! 👌🔝

facebook.com

Poznato vam? 😀 Koliko ste vi puta urezivali ime svoje simpatije na klupice u parku, na školsku klupu i tko zna gdje još?😍

facebook.com

Neka kuća blista! Izaberi iz aktualnog letka BIPA Hrvatska proizvod koji će ti pomoći u čišćenju kuće! Je li i vama subota dan za "generalku"? :)

facebook.com

Drage žene, majke, kraljice, odmorite danas koliko je to moguće! A povodom današnjeg dana, u Academiji je kava 5 kn za žene.😉 Zato, skupite prijateljice i "olakšajte si dušu" uz super kavu i ugodnu ćakulu. 😘 #danzena #kava

facebook.com

Pratite nas i na Instagramu 🔛👌✅ https://www.instagram.com/imotskiparkshop/

facebook.com

OBILJEŽIMO MJESEC POSVEĆEN ŽENAMA U SREBRNARNICI ARGENTUM! Ususret Međunarodnom danu žena, srebrnarnica Argentum slavi, omogućujući pogodnosti koje će trajati cijeli mjesec. Iskažite zahvalnost svim briljantnim i snažnim ženama koje vas nadahnjuju kroz život te darujte poseban komad nakita po cijenama sniženim do 50%. Akcija vrijedi do 31.03.2018. prema sljedećim uvjetima: -50% na kolekciju srebra, čelika i remena za satove; -40% na novu kolekciju srebra; -30% na kolekciju satova te -25% na kolekciju zlata i briljanata. Rasprodaja do isteka zaliha: -50% na dio asortimana satova, -35% na dio asortimana zlata i - 70% na dio asortimana srebrnog nakita. Akcijske cijene se ostvaruju na blagajni i vrijede bez obzira na način plaćanja te se međusobno ne zbrajaju (akcija ne vrijedi za nakit po narudžbi, “Best buy” kolekciju, poklon bonove i medicinske naušnice).

facebook.com

Jeste izabrali već nešto iz bogate JYSK ponude?

facebook.com

„Ne budite ovce, pazite na svoje novce“ slogan je zapažene medijske kampanje hrvatskog lanca srebrnarnica ARGENTUM koja je ovih dana krenula u svoj drugi javni istup s ciljem informiranja građana o opasnostima koje vrebaju kod brojnih otkupljivača zlata. Još od lansiranja kampanje 2016. godine Argentum posredstvom medija ulaže konstantne napore kako bi građani pravovremeno bili svjesni opasnosti koje se kriju kod ulaska u pogrešnu poslovnicu za otkup zlata. Naime, na hrvatskom je tržištu i dalje veliki broj otkupljivača plemenitih kovina koji iskorištavaju neznanje klijenata i ne isplaćuju im zasluženu svotu. Više informacija potražite na www.argentum.hr ili na besplatnom telefonu 0800 59 59.

facebook.com

Recommended Before and After transformation