Top Local Places

HDZ Gunja

, Gunja, Croatia
Community Organization

Description

ad

HDZ Općine Gunja
Službena stranica Poštovani građani Gunje,
nakon duljega razmišljanja i timskoga savjetovanja, odlučili smo pokrenuti page Općine Gunje na kojemu ćemo Vas pobliže upoznati sa našim programom i time opravdati povjerenje koje ćete nam pokloniti  glasujući na nadolazećim izborima u drugomu krugu.
Napominjem kako ova stranica nije napravljena samo zbog nadolazećih izbora, želim i trudit ću se sa svojim timom da ona opstane tijekom mojega mandata i da Vas informira o svim projektima, događanjima koje će Općina Gunja činiti u budućnosti.
Također bih želio naglasiti da je svaki komentar dobrodošao kao i pitanja na koja ću sa svojim timom nastojati Vam što prije odgovoriti, pojasniti i sl., ono što nećemo tolerirati jesu vrijeđanja, psovke i ružne riječi te ćemo na njih djelovati automatskim uklanjanjem osoba iz grupe.
Vodimo se ovom poslovicom:  
„Demokracija ne pravi jaku vezu među ljudima. Međutim, ona im olakšava međusobni odnos." Alexis de Tocqueville

Želim zajedno sa Vama stvoriti mjesto u ovomu virtualnom svijetu koje će nam svima biti od koristi, meni od Vaših ideja,komentara, prigovora, pohvala i  Vama od mojih projekata.
Svima želim poželjeti dobrodošlicu u ovu grupu i još jednom Vas pozvati da izađete na izbore 2. Lipnja 2013.


Načelnik Vladimir Crnov, ing.građ.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

[ POKADNI SVATOVI U GUNJI ]

facebook.com

[ POKLADNI SVATOVI U GUNJI ] KUD Graničari organizirao je pokladne svatove. Dođite u selo i zabavite se 😊

facebook.com

Danas nam je na radni sastanak došao Župan Božo Galić sa svojim pročelnicima. Razgovaralo je se o raznim temama i problemima koje ima Općina Gunja. Neke smo riješili odmah, a neke krećemo riješavati već od ponedjeljka.

facebook.com

NATJEČAJ ZA 24 RADNICE U PROGRAMU ZAŽELI Prijavite se! :)

facebook.com

NATJEČAJ ZA KOORDINATORICU PROGRAMA ZAŽELI Prijavite se! :)

facebook.com

[ IZJAVA ] "Prije svega važno je napomenuti kako je župan Galić učinio sve što je bilo u njegovoj nadležnosti, a sukladno Planu zaštite i spašavanja i Planu civilne zaštite. Smatramo kako je presuda ( koju nismo zaprimili ) donesena na potpuno pogrešno shvaćenom činjeničnom stanju."

facebook.com

[ PROGRAM ZAŽELI ] Poštovane Gunjanke, sutra je predstavljanje programa "Zaželi" Općina Gunja se uspjesno prijavila na projekt i dobila mogucnost zaposlenja 25 žena na 24 mjeseca. Sve zainteresirane žene neka dođu sutra i upoznaju se s projektom.

facebook.com

POKLADNO JAHANJE U GUNJI

facebook.com

[ PLANOVI OPĆINE GUNJA ZA 2018. GODINU ]

facebook.com

GOSTOVANJE NAČELNIKA ANTE GUTIĆA NA VINKOVAČKOJ TELEVIZIJI Načelnik Anto Gutić mag.nov. gostovao je u emisiji Plavi INFO na Vinkovačkoj televiziji. Od 38. minute možete pogledati gostovanje i vidjeti kako razmišlja načelnik, kakvo je stanje u Općini, što misli o bivšoj vlasti, o obnovi nakon poplave, te koji su planovi za budućnost.

facebook.com

Žele ulagati u Gunju

facebook.com

Quiz

U OKOLINI HDZ Gunja