Top Local Places

Restoran Dioniz

Josipa Zorića 31, Dugo Selo, Croatia
Restaurant/cafe

Description

ad

Savršen odabir za zajedničke trenutke .. svadbe, obiteljske proslave, krštenja, prve pričesti, krizme, poslovne ručkove i večere .. dobrodošli! Restoran Dioniz kao što mu i sam naziv kaže plodonosan je rezultat višegodišnjeg obiteljskog stvaralaštva utkano u temeljima kurije starije od 130 godina.  

Restoran  Dioniz, savršeni odabir za zajedničke trenutke,  izvanredno je mjesto za proslave svadbi za što je specijaliziran ali za proslave krštenja, krizmi, pričesti, godišnjica, poduzetničkih uspjeha, promocija i drugih znamenitih datuma i vrhunskih društvenih događaja.  

Smješten u središtu Dugog Sela uz glavnu magistralnu cestu Zagreb – Bjelovar, restoran Dioniz  je uređen u rustikalnom stilu u skladu sa tradicijom kurije u kojoj je utemeljen.  

Kapaciteti Dioniza

Sala Dioniz    350 osoba
Sala Nova       50  osoba
Sala Classic    35  osoba
Sala Rustic      30 osoba
Terasa            50  osoba

Parkiralište (s rasvjetom)
120 automobila
Čuvarska služba
Video nadzor

Sve restoranski prostori kao i  pripadajući sanitarni prostori visokog su standarda i klimatizirani

Restoran Dioniz uz bogatu i kvalitetnu dnevnu ponudu gotovih jela te gableca, nudi jela po narudžbi, jela s roštilja na drveni ugljen, ispod peke, s ražnja i uvijek pouzdano svježih namirnica i po najpovoljnijim cijenama.  Za posebne prigode Restoran Dioniz organizira catering za sve prigode i u različitim oblicima.


Za sve s ljubavlju i poštovanjem Dioniz!

Quiz