Top Local Places

Luckia Automat Klub

Zrinsko-Frankopanska 1, Cakovec, Croatia
Casino

Description

ad

Automat Klub ELITE idealno je mjesto za zabavu, gdje možete okušati sreću na brojnim automatima za igre na sreću, te Gold Club elektronskom ruletu. Dobro došli ste svaki dan od 07 do 05h isprobati različite automate za igre na sreću, elektronski rulet, Hattrick kladomate ili jednostavno popiti piće na našem baru. Uživati možete u različitim dnevnim pogodnostima za naše goste.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Pregršt fantastičnih darova iz spektra velikih svjetskih brandova očekuje vas u Luckia Automat Klubu u Čakovcu u sklopu nagradne igre Blagdanska čarolija, svaku večer od 20 do 23h! Ho, ho, ho!

facebook.com

Vrijeme je darivanja - pridružite nam se svaki dan od 11. do 22.12. budući smo pripremili za vas prekrasne prigodne darove u sklopu naše nagradne igre Blagdanska čarolija! Happy Holidays!

facebook.com

Dan je fantastično počeo gospodinu koji je igrajući Lucky Lady Charm osvojio Luckia Jackpot u iznosu od 16.021kn - čestitamo!!!

facebook.com

📣📣📣Noć je bila vruća u Čakovcu ❗️❗️❗️ Pao je Luckia Jackpot u iznosu od 14.476kn i ugrijao noć sretnom dobitniku! Čestitamo!

facebook.com

Testosteronski dan iliti Men's stuff promocija na rasporedu je danas u Luckia Automat Klubu u Čakovcu! Muški dio populacije danas častimo s 25kn match play promo kuponom za igru na automatima. Vidimo se dragi dečki!

facebook.com

Međunarodni dan piva, 04.08., obilježiti možete zajedno s nama u Luckia Automat Klubu u Čakovcu i to promotivnom ponudom: 1+1 gratis za sva piva danas cijeli dan! Dobro nam došli!

facebook.com

U petak 04.08. je Međunarodni dan piva! Tom prigodom rashladite se u Luckia Automat Klubu u Zrinsko - Frankpanskoj 1, u Čakovcu, pivom po vašem izboru i to uz posebnu promotivnu ponudu 1+1 gratis - jedno platite, drugo vam poklanjamo! Živjeli!

facebook.com

Ima li oblaka nad čakovečkim nebom?! Kod nas u Luckia Automat Klubu itekako ima, ali onih iz kojih padaju nagrade umjesto kiše! Zaigrajte našu nagradnu igru Kumulus svaki dan! http://www.luckia.hr/kumulus-2.aspx

facebook.com

LADIES DAY Četvrtak je u Luckia Automat Klubu u Čakovcu već tradicionalno rezerviran za pripadnice ljepšeg spola! Drage dame, posjetite nas od 7 do 23h i preuzmite svoje kupone za igru na automatima, uz gratis piće ili napitak. U tijeku je i nagradna igra Kumulus - možda vam se sreća i dodatno nasmiješi! #LadiesWelcome

facebook.com

Čakovec je ovih dana prepun kišobrana što znači da se bliži Porcijunkulovo!!! A mi smo inspirirani kišobranima pripremili nagradnu igru KUMULUS (oblak) za sve naše goste! No iz oblaka ne pada kiša, nego se naše nagrade akumuliraju iz izvlačenja u izvlačenje! Posjetite Luckia Automat Klub u Čakovcu i sudjelujte svaki dan u ovoj vrijednoj nagradnoj igri, čija pravila pročitajte na linku niže: http://www.luckia.hr/kumulus-2.aspx

facebook.com

FACEBOOK DAY DANAS! Za vaših 50kn danas vas darujemo s 30kn promo kuponom! Prijavite se odgovorom na ovaj post navodeći ime i prezime i to do 14h. Kupon podižete večeras od 20 do 23h! Čekamo vas u Čakovcu u Zrinsko-Frankopanskoj 1!

facebook.com

Mi smo spremni za večerašnju proslavu Dana čokolade - dobro nam došli u Čakovec u Zrinsko - Frankopansku 1!

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Luckia Automat Klub