Top Local Places

Dječji vrtić Pinokio

Milana Šufflaya 6, Bjelovar, Croatia
Organization

Description

ad

Dječji vrtić "Pinokio" brine o najmlađim građanima Grada Bjelovara. Dječji vrtić "Pinokio" je privatni vrtić  koji u okviru djelatnosti predškolskog odgoja i obrazovanja skrbi o djeci predškolske dobi, ostvaruje programe odgoja, obrazovanja, zdravstvene zaštite, prehrane i socijalne skrbi djece predškolske dobi u skladu sa razvojnim osobinama i potrebama djece.
Ono po čemu nastojimo biti drugačiji od ostalih je naša potpuna i bezrezervna briga za svako dijete individualno, u želji da im pružimo najkvalitetniji odgoj i obrazovanje. Da bi ostvarili takve standarde naše odgojiteljice kontinuirano prate i primjenjuju najnovija saznanja s područja predškolskog odgoja i obrazovanja kod nas i u svijetu.
Naš program rada verificiran je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa. Također redovito surađujemo sa Agencijom za odgoj i obrazovanje i drugim institucijama koje su bitne da bi svojim korisnicima pružili čim kvalitetniju uslugu.
Naš vrtić redovito posjećuje nekoliko vanjskih suradnika (pedagog, psiholog, sportski trener, medicinska sestra i dr.) također vrsnih stručnjaka u radu s djecom.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

I mala je skupina danas, 20.10. 2017., išla u posjet pekari, i to pekari "Panini". I oni su morali, kao i velika skupina, vidjeti uživo sve ono o čemu su ih tete naučile povodom Dana kruha. Kao nagradu jer su bili jako dobri, svi su dobili krafne. Želimo se zahvaliti gospodinu Radovanoviću što nam je dopustio da malo pogledamo uokolo. Djeca su ostala oduševljena!

facebook.com

Danas, 20.10.2017. velika skupina je obišla pekaru "Europek" povodom obilježavanja Dana kruha. Dobri djelatnici pekare pokazali su djeci kako se proizvodi kruh, pecivo, kolači i dr., kako se služi sa strojevima za proizvodnju i pečenje peciva, kako se mijesi itd.. Djeci je bilo jako zanimljivo, a pogotovo su sretni bili kada su dobili pizze za kraj obilaska. Želimo se zahvaliti gospodinu Arsenu i djelatnicima pekare što su našli malo vremena za nas! :)

facebook.com

Skupina "Mali" su povodom Dana kruha, učila sve o kruhu, kako se radi, što se od njega sve radi, učili su pjesmicu o kruhu i sl. Na kraju su pokazali svoja umijeća crtanja i bojanja.

facebook.com

16.10. obilježavao se Dan kruha. Tim povodom, djeca starije skupine učila su sve što mogu znati o kruhu. Tete su im ispričale postupak dobivanja namirnica od kojih se kruh radi, zatim kako se radi kruh, neke zanimljive činjenice o kruhu itd. Kada su to sve naučili, teoriju su prenijeli u praksu te tako sami izradili svoj kruh i peciva.

facebook.com

Dana 10.10.2017. bio je Dan pošte, te je povodom toga, skupina "Velikih" crtala crteže koje su zatim slali pismom nekom od svojih najdražih osoba.

facebook.com

Skupina "Mali" su povodom Dana kruha, učila sve o kruhu, kako se radi, što se od njega sve radi, učili su pjesmicu o kruhu i sl. Na kraju su pokazali svoja umijeća crtanja i bojanja.

facebook.com

Danas nam je došla dobra teta Branka sa Dječjeg odjela knjižnice "Petar Preradović" sa svojom radionicom "Putovanje patuljka Putuljka". Djeca su tako učila o Njemačkoj, kao npr. gdje se nalazi, po čemu je poznata i sl. Djeca su se jako dobro zabavila. Hvala teti Brani, i dođite nam opet!

facebook.com

Danas je i naš mali Denis proslavio svoj rođendan, i prijatelje počastio sa prekrasnom tortom! Hvala Denisu i njegovim roditeljima, i još jednom mu želimo sretan rođendan!

facebook.com

JELOVNIK ZA PERIOD OD 16.10. -20.10.2017.

facebook.com

Djeca skupine "Mali" već dva dana, povodom dana pošte, rade na svojim pismima i razglednicama koje će na kraju poslati svojim obiteljima.

facebook.com

Djeca skupine "Veliki" i kako oni rade svoje klipove kukuruza.

facebook.com

JELOVNIK za period od 09.10.-13.10.2017.

facebook.com

Quiz