Top Local Places

Oosterzonne

Nieuwstraat 2-6, Zutendaal, Belgium
Retirement & Assisted Living Facility

Description

ad

Residentie Oosterzonne Woonzorgcentrum, centrum voor kortverblijf en assistentiewoningen Oosterzonne van Foyer de Lork is een warme, gezellige thuis voor senioren die hun leven een nieuwe wending en invulling geven, omringd met de beste zorgen.
Hier kan u blijven wie u bent: een bijzonder, uniek mens.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Oosterzonne

facebook.com

Het Oosterzonnefeest zal dit jaar niet doorgaan op de gemeenteparking maar in onze achtertuin, de animatiezaal en het Grand Café.

facebook.com

Timeline Photos

Laatste dagen om in te schrijven voor het Oosterzonnefeest! Geraak je niet meer tot bij ons? Stuur dan een mailtje naar oosterzonne@foyerdelork.be of bel uw bestelling door op 089/61 47 16. En laat het aftellen tot zondag beginnen!

Timeline Photos
facebook.com

Een gezellige namiddag

Een gezellige namiddag

Een gezellige namiddag
facebook.com

Hallo, Helaas zijn we weer genoodzaakt om de wandeling van namiddag af te lassen omwille van het aanhoudende kwakkelende weer. "Maandag begint de dag droog, met ook nog een aantal opklaringen. Tegen de middag zal de bewolking echter toenemen, aan de voorzijde van een actieve regenzone waarmee we in het tweede deel van de dag af te rekenen krijgen. Er zit nog een beetje speling op, maar waarschijnlijk zullen de eerste regendruppels kort na het middaguur in het westen van Limburg de bodem bereiken. Het gaat dus niet om lokale buien, maar om een uitgebreide regenzone waarmee iedereen in Limburg en omstreken te maken krijgt. Eerst gaat het om lichte regen, later gaat het goed doorregenen. Er waait een goed voelbare zuidwestenwind en de temperatuur bereikt hooguit 20°C. De avond valt ook volledig in het water. Tegen dat de neerslagzone ons in de nacht naar dinsdag verlaat naar Duitsland kan er 10 tot 15 liter per vierkante meter zijn gevallen.". Groetjes, Martine

facebook.com

Foyer de Lork assistentiewoningen

U speelt met het idee te verhuizen naar een assistentiewoning (beter gekend als serviceflat) maar wordt nog geplaagd door twijfel. vzw Foyer de Lork is toonaangevend in respectvolle seniorenzorg in Limburg, Brabant en de Kempen. Onze bewoners delen hier hun ervaringen met u!

facebook.com

Timeline Photos

Hier de affiche van het Oosterzonnefeest ... Iedereen is van harte welkom!

Timeline Photos
facebook.com

Gezellige namiddag buiten

Ondanks het onbetrouwbare weer hebben we er nog een gezellige namiddag van gemaakt! We kijken samen uit naar de volgende wandeling!

Gezellige namiddag buiten
facebook.com

Hallo, Omwille van de onweersdreiging zijn we genoodzaakt om de wandeling van namiddag af te lassen. "Maandag wordt het drukkend warm. De temperatuur piekt voorbije de zomerse grens van 25°C, maar in de onstabiele luchtmassa's dragen deze temperaturen bij aan de ontwikkeling van stapelwolken. Een aantal van die bloemkoolwolken zal snel kunnen uitgroeien tot het buienstadium. We moeten rekening houden met forse buien, waaruit in korte tijd zeer veel regen kan vallen. Ook onweer en zeer lokaal hagel behoren tot de mogelijke ingrediënten. Doordat er weinig stroming staat kunnen de buien lang boven eenzelfde plaats blijven trappelen, en zodoende weer aanleiding geven tot wateroverlast. Uiteraard hoeft niet iedereen hiermee te maken te krijgen... het blijven buien". Groetjes, Martine

facebook.com

Verjaardagsfeest

verjaardagsfeest

Verjaardagsfeest
facebook.com

Katinka is langs gekomen met haar hondjes

Katinka is langs gekomen met haar hondjes

Katinka is langs gekomen met haar hondjes
facebook.com

Hallo, De wandeling naar de Lieteberg kan helaas niet doorgaan. Hopelijk zijn de weergoden ons de volgende keer beter gezind! Groetjes, Martine

facebook.com

Quiz