Top Local Places

Annelies De Jonge - Interieurarchitecte

Oude Heirbaan 25, Zottegem, Belgium
Home Decor
advertisement

Description

ad

TIP: je kan best de foto's bekijken per album.

Opening Hours

maandag
09:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 18:00
woensdag
09:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 16:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Herinrichting van badkamer Deze badkamer werd op korte termijn volledig verbouwd. Alle oude muurtegels werden verwijderd, alsook de plafondplanchetten en vloer. Alle leidingen werden vernieuwd. De bewoner wenste voornamelijk de nadruk te leggen op een super-deluxe-douche, onderhoudsvriendelijke douchewanden en vloer, èn massief eikenhout voor het lavabomeubel. De vloer werd afgewerkt met zwarte beton ciré. Ook de douchewanden hebben we hiermee bezet. Voegjes en naadjes ontbreken, waardoor je geen risico hebt op vuile voegen. De douchebodem hebben we hier vlak kunnen inbouwen, waardoor je drempelloos kan instappen. De douchegarnituur is een super-deluxe wellness uitvoering met regendouche, watervalfunctie en waterverstuiver. Het ligbad werd afgewerkt met witte composietsteen voor de spatwanden en massief eiken badrok. De lavabotablet is van kunstmarmer, naadloos. Het sobere kleurenpalet met “black & white” en eikenhout geeft mooie contrasten. De bewoner kan ongetwijfeld zorgeloos genieten van de nieuwe badkamer ! Met dank aan alle vaklui die dit op korte termijn hebben gerealiseerd !

facebook.com

Bij een verder gevorderd ontwerp met lichtstudie kan een meer foto-realistisch beeld met toegevoegd kunstlicht helpen.

facebook.com

facebook.com

Een filmpje met 3D beelden maakt het voor de klanten doorgaans makkelijker om zich een interieurconcept of meubelontwerp realistisch voor te stellen.

facebook.com

Tijdloos landelijke eetkamer met praktische home-office. Knap maatwerk van Mesdagh Interieur, Barbara Mesdagh.

facebook.com

facebook.com

Zuiver witte badkamer. Een pareltje… Voor deze nieuwbouwwoning heb ik een zuiver witte badkamer ontworpen met satijnzachte materialen zoals Corian en mat lakwerk. De voegloze douchewanden en -vloer zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk. Verschillende circuits van verlichting zorgen ervoor dat je op het juiste moment de geschikte sfeer kan creëren. De glazen douchewand is transparant grijs en zorgt voor de nodige intimiteit in de ruime douche. Er is meer dan voldoende opbergruimte in de kasten en verborgen spiegelkasten. Meer woorden zijn overbodig…

facebook.com

Verbouwing van master bedroom - zolder wordt gerieflijke dressing Bij deze sympathieke bewoners hebben we de gedateerde slaapkamer grondig aangepakt. Los meubilair werd vervangen en we plaatsten zoveel mogelijk vaste, ingebouwde kasten. Mevrouw droomde immers van een maximum aan gerieflijke opbergruimte. Het hoofdeinde van het bed werd mooi uitgewerkt met een valse voorzetwand met geraffineerd behang als accent, waar we aan de bovenkant bovendien een gezellige, indirecte lichtgloed in plaatsten. Mooie leeslampjes aan weerszijden van het bed maken het helemaal af, met zwevende ladenkasten. Onder de schuine dakhelling hebben we een rij met lage kasten kunnen realiseren, waarin ook de radiator verstopt zit. Waar voorheen de klassieke kleerkast stond, hebben we nu een “vloer-tot-plafond” schuifdeurenkast gemaakt, met als 3e schuifdeur de toegang tot de voormalige zolder die nu een nuttige dressing is geworden. De lijnlichten voor de schuifdeurenkast en in de dressing geven maximaal, neutraal licht waar het nodig is en zijn uitgerust met bewegingssensoren, zodat je geen schakelaars hoeft te bedienen. Het dakvlak van de voormalige zolder werd geïsoleerd en bezet met gipsplaten. We hebben een mooi dakraam kunnen plaatsen ondanks de kleine oppervlakte. De dressing lijkt nu veel ruimer dan de zolder vroeger. De oude linoleum vloerbekleding hebben we vervangen door vinyl plankenvloer; zeer onderhoudsvriendelijk, met een mooie houttextuur voor een warme toets. Er kwam heel wat pas- en meetwerk kijken bij het maatwerk-meubilair, echt vakmanschap !

facebook.com

De keuken en badkamer van deze bouwheer waren aan een vervangbeurt toe na 35 jaar intensief gebruik. KEUKEN: We hebben koude en warme materialen met elkaar gecombineerd; vloertegel en werkblad met betonlook tegenover neutrale fronten in warm wit en enkele accenten in fineer eiken. Het geheel staat mooi in evenwicht door ook de verschillende texturen met elkaar te combineren. Bovendien brengen de contrasten rust en een zeker overzicht. De keuken is bijzonder functioneel in gebruik en onderhoudsvriendelijk. Er werd verlichting bij geplaatst in een verlaagd plafond om de keuken fris en helder te maken. BADKAMER: In de badkamer hebben we voornamelijk rekening gehouden met een ruime instapdouche en comfortabel ligbad. De grijze betonlook-tegel werd ook hier toegepast op de vloer en de badbekleding. We konden bovendien hetzelfde keramisch materiaal toepassen op de douchewanden, quasi volledig NAADLOOS, echt vakmanschap ! Door dit te combineren met witte composietsteen als tabletafwerking, krijgen we een optimaal onderhoudsvriendelijke badkamer. Het lavabomeubel is heel ruim ingedeeld over de volle breedte van de badkamer en heeft een leuke ledverlichting in de balk bovenaan. Zowel de keuken als de badkamer ondergingen een grondige verbouwing waarbij de oude elementen werden verwijderd tot op het beton. Toch kregen deze vaklui het voor elkaar om op korte termijn de bouwheer gelukkig te maken met een nieuwe badkamer en keuken. Uiteraard werd eerst een goede planning gemaakt in overleg met alle partijen en was de voorbereiding van cruciaal belang. Daevy Van den Bossche - Daevy van den Bossche Joost Vermassen - Natalie De Nul PIGMENT Gert De Prijck Yves Trossaert - Tim Trossaert Johan Notaert SANIDOO

facebook.com

De ouderlijke woning van deze charmante bouwvrouw werd grondig verbouwd. Achteraan hebben we bovendien een behoorlijk ruime nieuwbouwuitbreiding op gelijkvloers gerealiseerd. De voormalige zithoek en eetplaats bleven op dezelfde plaats. Wel kwamen er nieuwe vloeren en plafonds, nieuwe elektriciteit en verlichting. Ook hebben we een nieuwe gashaard in een strak wandmeubel gebouwd. De tv en randapparatuur kregen een vaste plek en een lichtgoot met dimbare ledstrip voor de gezelligheid. De oude achtergevel van de woning hebben we open gemaakt. Op deze plek is nu een compact bureau geplaatst, centraal in de grote woonkamer. Waar voorheen de keuken was, is nu de berging en wasplaats. In de nieuwe uitbreiding hebben we een zeer ruime leefruimte met keuken en extra tv-hoek ondergebracht. Verder kwamen hier ook een praktisch ingerichte badkamer, dressing en slaapkamer. Het daglicht komt rijkelijk de kamers binnen. De goede lezer heeft hiermee begrepen dat deze woning op de begane grond feitelijk een luxueus appartement is geworden waarvan de bewoners op rust nog jaren kunnen genieten in algemeen modern comfort, èn zonder trappen te hoeven doen. Alle materialen en technieken werden zorgvuldig gekozen op basis van hun onderhoudsvriendelijke eigenschappen, in een eerder traditioneel doch strak kader. Dit sympathieke koppel deed beroep op bekwame vaklui om tot dit resultaat te komen, op betrekkelijk korte termijn.

facebook.com

MIJN KEUKEN … MIJN LEVEN … Dit gezin van fantastische, warme mensen droomde al jaren van een nieuwe keuken. De keuken is voor dit gezin de centrale plek, het kloppend hart van het huis. Zowel voor dagelijks, intensief gebruik als voor het ontvangen van gasten zou de nieuwe keuken functioneel zijn en onderhoudsvriendelijk. Het was ook de wens dat de -voorheen kleine- keuken volwaardig deel zou uitmaken van de leefruimte. Daarvoor werd een muur gesloopt. Om het contact met het buitenleven maximaal te vergroten, hebben we het kleine raam en de achterdeur vervangen door één groot schuifraam. Alle materialen werden zorgvuldig gekozen om het geheel met de woonkamer knus, warm en cosy te maken. Alleen authentieke, eerlijke materialen horen in dit plaatje thuis. Voor de vloer werd een uniek cementtegeltje gekozen in een bijzonder legpatroon. Waar vakmanschap en concentratie tijdens het leggen waren van groot belang ! De (hobby-)koks van dienst kunnen zich 100% uitleven op het grote werkblad van het keukeneiland, zowel voor het bakken van taartjes en gebak, als voor de dagelijkse maaltijd èn ook voor andere hobby’s (bloemschikken, enz…). Waw… wie wil er niet zo’n pareltje in huis ? Bijzondere dank aan alle medewerkers om tot dit resultaat te komen !

facebook.com

Zij heeft stijl ! Deze badkamer onderging een stijlvolle metamorfose. Nagenoeg alle sanitaire toestellen en kranen werden vervangen maar bleven wel op de originele plek. Alle voorheen betegelde zones werden behandeld met beton ciré -zowel de vloer als de wanden- in een warme, greige kleurtoon. Het contrast met de kastfronten in gebroken wit is heel stijlvol en elegant. De sober gewolkte textuur van de beton ciré geeft een prachtige uitstraling aan de badkamer. Bovendien zijn er nergens voegjes te bespeuren en is beton ciré daardoor bijzonder makkelijk in onderhoud. Een niet te onderschatten voordeel voor een talrijk gezin ! Het lavabomeubel werd uitgebreid met extra kastjes èn een grote spiegelkast. De lijnlichten aan de spiegel geven een helder, gespreid, diffuus licht zonder slagschaduwen. Elke woning verdient zo’n hoogstaande, verfijnd afgewerkte badkamer…

facebook.com

Recommended Before and After transformation