Top Local Places

Xento Nails

Dorpsstraat 19, Zonhoven, Belgium
Beauty, Cosmetic & Personal Care

Description

ad

Schoonheidssalon - gelnagels  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

WIN WIN WIN xentonails&beauty WIN WIN WIN Februari-valentijns actie : Doe mee met de actie van 01-02-2018 tem 28-02-2018. Elke klant die voor een gelaatsverzorging komt maakt kans op dit gratis pakket verzorgingsproducten twv 125€. *Voorwaarden hangen op in de winkel! Trekking op 1 maart!

facebook.com

xentonails&beauty WIN WIN WIN Februari-valentijns actie : Doe mee met de actie van 01-02-2018 tem 28-02-2018. Elke klant die voor een gelaatsverzorging komt maakt kans op dit gratis pakket verzorgingsproducten twv 125€. *Voorwaarden hangen op in de winkel! Trekking op 1 maart!

facebook.com

SUPER PROMO koop 1 product en krijg er 1 gratis bij. Ontschminkings melk van 29€ nu met gratis tonic twv 29€.

facebook.com

De nieuwe lente kleurtjes zijn binnen... 😀 laat het 🌞 nu maar schijnen . Verkijgbaar in nagellak 5€ en ook om te plaatsen bij gelnagels 😘

facebook.com

Het ideale cadeau voor VALENTIJN .. bij Xentonails -een bon voor een gelaatsverzorging met alles erop en eraan -een handcreme van alessandro - een masker en een peeling In een romantische verpakking!!! En dit voor 99€

facebook.com

WAAROM VOOR PHYTOMER KIEZEN: De resultaten zijn niet enkel wetenschappelijk gemeten maar ook in de praktijk bevestigd via 10000 verkooppunten wereldwijd. -De zee bevat 104 oligo-elementen essentieel voor het cellulair leven en de balans van het lichaam. -Zeewater en bloedplasme hebben dezelfde biochemische structuur. De zee vertegenwoordigt het grootste kapitaal natuurlijke, pure en gezonde activa. PHYTOMER is wereldwijd gekend voor zijn kwaliteit en het aantal innovaties! PHYTOMER legt strikte controles op bij elke stap om te zorgen voor de hoogste kwaliteit en traceerbaarheid van de producten

facebook.com

XMF behandeling : Een tweede huid voor een tweede jeugd. Een revolutie in de verjongende cosmetica. Dankzij het vernieuwend ingrediënt, Extra Marine Filler, is de huid onmiddellijk gladder en wordt huidveroudering zichtbaar gecorrigeerd. Samen met een liftende gelaatsmassage van 20min. Alsook een rugmassage en een warme algenpakking!

facebook.com

XENTONAILS & BEAUTY JANUARI actie : bij elke Gelaatsverzorging van Phytomer nu GRATIS een pedicure of manicure twv 25€. Nog enkele plaatsen vrij... Niet cumuleerbaar met andere acties/kortingen!

facebook.com

Januari actie : bij elke Gelaatsverzorging GRATIS een pedicure twv 25€. Nog enkele plaatsen vrij... Niet cumuleerbaar met andere acties/kortingen!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Bij ons vind je nog leuke originele kerstcadeautjes ... voor elk budget ! Xentonails&beauty Zonhoven

facebook.com

Quiz