Top Local Places

Eikenbijgebouw

Azaleastraat 16, Zomergem, Belgium
Commercial & Industrial

Description

ad

Realisatie eiken carport, poolhouse en bijgebouw De voorliefde voor eik is meegegeven over generaties heen.
Gepassioneerd door de eik, kocht ik in 2005, een eerste vrachtwagen vol eiken stammen. Ik verzaagde alles tot het eiken frame die nu dient als basisstructuur voor mijn woning. Intussen heb ik de keuze gemaakt om mij te specialiseren in eiken bijgebouwen. Van beginstadium tot eindproduct. Van boom tot bijgebouw.
Vandaag de dag, ben ik trots om deze realisaties te kunnen voorstellen op mijn website. (zie rubriek ‘realisaties’)

Visie: als eenmanszaak ligt mijn klemtoon op:

1. Maatwerk

Dankzij de kleinschaligheid van het bedrijf, maak ik er een punt van, om tegemoet te komen aan uw specifieke wensen en behoeften. Enkel op die manier krijgen we een eindproduct dat perfect naar uw droom gecreëerd wordt en waar u jaren van kan genieten.

2. Klantgericht: tijd voor u

Na de noodzakelijke voorbereidingsfase, geniet ik ervan het project ter plaatse uit te voeren. Op die manier kunnen de kleinste details naar uw wens aangepast worden.

3. Kwaliteit

Dankzij de zeer gerichte specialisatie, beschikken we over een kwalitatief geschikte voorraad eik. Mede door de precisie-houtbewerkingsmachines is het mogelijk de werken tot in de kleinste details uit te voeren. De perfectie na te streven.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

. | eikenbijgebouw

'Niks moet, niksen mag'. Zalig gevoel dat je het best kan beleven onder een eiken terrasoverkapping of in een eiken bijgebouw in de tuin. Kijk even op www.eikenbijgebouw.be

facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

...stilletjesaan beginnen dromen over deze juweeltjes in jouw tuin...Klaar voor de zomer van 2016!

Timeline Photos
facebook.com

Quiz