Top Local Places

Oxygen Zelzate - All-In Fitness & Personal Training

Maisstraat 8, Zelzate, Belgium
Gym/Physical Fitness Center
advertisement

Description

ad

Oxygen Fitness Zelzate is een volledig uitgeruste gym met de laatste nieuwe high-end toestellen. Oxygen Fitness Zelzate is een volledig uitgeruste gym met de laatste nieuwe high-end toestellen. Uitgebreide krachtzone, cardio met persoonlijk tv-scherm met virtual training, facebook, twitter, healthapps, .... Daarnaast zijn steeds onze live groepslessen, douches, lockers met sleutel, persoonlijke service, ... inbegrepen.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Door enkele annulaties zijn er nog enkele plaatsen vrij voor vanavond! Bel om jouw trampoline te reserveren of jouw plaats te reserveren voor BBB! 09/398 30 20

facebook.com

Na die overweldigende feestdagen is het tijd voor actie! Kom langs bij Oxygen Fitness Zelzate en geniet van een ALL-IN abonnement aan slechts 399€/jaar. Stop wishing...start doing!

facebook.com

Om jouw fitness club nog gezelliger te maken, hebben we wat nieuw in ons assortiment!

facebook.com

Laatste dagen van deze super acties! - 12 maanden - 6 maanden - 20 + 2 beurtenkaart!

facebook.com

Op 25 december en 1 januari zijn ge gesloten, daarnaast kan je sporten tijdens de normale openingsuren! Wil je starten met sporten? Of moet je bijna verlengen? Doe dit nog in december met het winterabo of de superpromotie op onze Anytime!

facebook.com

De winnaar van onze sinterklaas oxygen - pot is De Wever Kenneth , hij zat er het dichts bij . Proficiat

facebook.com

De winnaar van onze vrijdagspuzzel is Daniella David! Proficiat Daniella, jij wint deze goodiebag van QNT! 😀

facebook.com

Black friday!! Vrijdag is het de moment om even langs te komen! 💪

facebook.com

Vandaag is het Internationale dag van de man!!! Speciaal en enkel alleen vandaag een extra actie voor alle mannen!! Word vandaag lid en betaal geen inschrijving- of instapkosten!!! twv €99,98! We zijn vandaag open tot 13u00! See you in the club! 💪

facebook.com

WIN WIN WIN Like onze algemene Facebookpagina en los elke vrijdag de puzzelvraag op om toffe prijzen te winnen. Oxygen Fitness - All-In Fitness & Personal Training De vorige winnaar van de vorige puzzel is vrijdag bekend gemaakt, neem snel een kijkje of jij de gelukkige was!

facebook.com

Zondag is het mannendag! Mannen die op 19 november voor een Anytime abo kiezen, genieten van GRATIS instap en inschrijving twv €99,98!

facebook.com

Yes yes! Vandaag dag van de student! Zondag mannendag! Ook bij Oxygen Zelzate! SUPERKORTING!

facebook.com