Top Local Places

Brasserie Forest Hills

Ternesselei 118, Wommelgem, Belgium
Cafe
advertisement

Description

ad

Welkom bij Brasserie Forest Hills,de horeca bij toptenniscentrum Forest Hills. U bent bij ons van harte welkom voor een lunch, diner of gewoon een drankje! Zoals vermeld in de korte beschrijving zijn wij de horeca bij toptenniscentrum Forest Hills. Het is mogelijk om hier lekker te lunchen, heerlijk te dineren of gewoon gezellig een drankje te drinken in een sportieve omgeving.

       Vanuit de gehele brasserie heeft u uitzicht op de tennispleinen. In de zomer is er tevens een prachtig terras ter beschikking, gelegen in de zon, met ditmaal uitzicht over de buitenpleinen. Wat misschien nog niet algemeen bekend is, is dat wij vrij toegankelijk zijn voor zowel leden als niet-leden.

       Kortom iedereen kan bij ons terecht voor een leuke middag of avond onder het genot van een hapje en/of een drankje.

Wij hopen u hier graag eens te mogen verwelkomen!

Team Horeca Forest Hills

Opening Hours

maandag
09:00 - 01:00
dinsdag
09:00 - 01:00
woensdag
09:00 - 01:00
donderdag
09:00 - 01:00
vrijdag
09:00 - 01:00
zaterdag
09:00 - 18:30
zondag
10:00 - 17:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Krokus pocus pats

facebook.com

Felicitaties aan de winnaars en een bedankje aan de quizmasters & jury zijn in dit geval weer op z’n plaats!!!👌🏼🎉 #topavond

facebook.com

DJ Henkietornooi met Carnaval !

facebook.com

LOL - de quiz zit vol !

facebook.com

De eerste vraag van de quiz krijgen jullie cadeau ... Altijd prijs.

facebook.com

Zaterdag 20 januari kunnen alle betweters terecht op Forest Hills voor de jaarlijkse algemene kennis quiz. Laat het dan maar eens zien. Ongetwijfeld een topavond ! Er kunnen nog een 6-tal ploegen bij ! Meteen inschrijven op de lijst tegenover de bar ! Volgens de boerenspreuk - En hedde gij een volle maag dan kende gij het antwoord op iedere vraag bieden wij enkele pré-quizsuggesties aan. Reserveer vooraf om wachttijden te voorkomen ! (Aan de bar of via 03/353.03.95) Opties : Steak met frieten (evt. suppl. saus) Zalm béarnaise met puree Steak Tagliata

facebook.com

Wij wensen iedereen een sportief & vooral gezond nieuwjaar!!!🥂

facebook.com

Boodshap van algemeen nut :

facebook.com

Nog even de eindejaarsfeesten doorspartelen (en dat kan perfect dankzij ons dubbeltornooi op 30/12 en 2 tot 7 januari) en de jaarlijkse quizavond staat alweer voor de deur - 20 januari. Inschrijven per team van 4 personen op de lijst tegenover de bar !

facebook.com

Pre newyears-eve party with booming surprise at the end!!!

facebook.com

De Sint is ook Forest Hills niet voorbijgereden! Was weer n leuke dag vol tennis & knutselplezier 🎁

facebook.com

Zaterdag 25 november - dubbelavond. Vriendschappelijke ontmoeting met TC Brabo. Start omstreeks 18 uur (met aanpiksessies op het uur) De keuken is voor de gelegenheid de hele avond open. Vanaf morgen inschrijven op de lijst tegenover de bar. Zomerleden en winterklanten (vaste reservaties, wintercompetitie, ...) van TC Forest Hills welkom.

facebook.com

Recommended Before and After transformation