Top Local Places

Foto Cassauwers

Bist 32, Wilrijk, Belgium
Photographer

Description

ad

Foto Cassauwers maakt prachtige fotoreportages van uw zwangerschap, baby, kids of gezin. Single, koppel, familie, senior of met je huisdier… Foto Cassauwers maakt prachtige fotoreportages van uw zwangerschap, baby, kids of gezin. Single, koppel, familie, senior of met je huisdier… we maken er iets moois van.

In de studio gaat Myriam Cassauwers in alle eenvoud op zoek naar een sterk en creatief portret, waarbij ze naar kwaliteit en perfectie streeft. Voor de presentatie van uw fotoshoot zijn er tal van mogelijkheden : doos, album, houten box, portfolio… naar ieders smaak en prijsklasse.

Uw foto’s op canvas , aluminium , of plexi gemonteerd, worden een waar kunstwerk in uw interieur. Voor de creatie van geboortekaartjes en communiekaarten, voor uitnodigingen voor verjaardag , jubileum of huwelijk kan u bij ons terecht.

In onze zaak hebben we een uitgebreide keuze aan fotolijsten. Wenst u een kader , aangepast aan de tinten van je interieur, dan is er een collectie aan kaders , op maat en kleur gemaakt.

Myriam Cassauwers is lid van de Belgische vereniging van Beroepsfotografen. In 1999 en 2005 behaalde zij een eerste prijs in de Colour Art Photography wedstrijd. In 2004 mocht zij de titel van Master in Photography in ontvangst nemen.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Een fijn knuffelweekend !

facebook.com

Elegantie troef ...

facebook.com

Zet jij ook je beste beentje voor op koningsdag ?

facebook.com

facebook.com

De tijd vliegt! Nog amper 6 weken tot Kerst... Net als andere jaren verzorgen we uw kerstkaarten met een professionele foto, uniek én persoonlijk! Boek tijdig: 03 8271270 of foto.cassauwers@skynet.be

facebook.com

20 jaar later , en nog steeds even schattig ! ;) Wanneer was jouw laatste fotoshoot ?

facebook.com

Helemaal klaar voor baby-broer of baby-zus ...

facebook.com

Newborns hoeven niet altijd babies te zijn ... Wat een zalige shoot was dit !

facebook.com

Pompoensoeptijd !

facebook.com

Herfstvakantie , maar wij muizen er niet vanonder...

facebook.com

Happy Halloween !

facebook.com

Je snoep of je leven !!! 😝

facebook.com

Quiz