Top Local Places

OZ Punt Be

Boomsesteenweg 5, Wilrijk, Belgium
Healthcare Administrator

Description

ad

OZ is een jong ziekenfonds met een frisse kijk op gezondheidszorg. Jouw onafhankelijk “gezondheidsfonds!”

Het nieuwe OZ is een grote fan van jouw gezondheid, is dat niet je grootste kapitaal?
Daarom bundelt OZ al zijn krachten om jou gezond en gelukkig te maken of te houden.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Uit een studie van de Onafhankelijke Ziekenfondsen blijkt dat 56% van de jongeren jaarlijks minimaal één geneesmiddel op voorschrift neemt. Het echte aantal ligt dus nog hoger. Slikken onze jongeren te veel pillen?

facebook.com

Dit jaar blazen de OZ Vakantieverblijven in De Haan 10 kaarsjes uit. En de jarige trakteert! Kom een dagje naar zee, neem een kijkje in onze vakantieverblijven en maak kans om een weekendverblijf te winnen. Schrijf je nu in.

facebook.com

Vandaag zetten we de maatschappelijk werkers in de bloemetjes. Ze helpen je, begeleiden je en maken je wegwijs in het zorglandschap. Dankjewel! #dagvandemaatschappelijkwerker #DMW https://www.oz.be/gezondheid/sociale-dienstverlening/dienst-maatschappelijk-werk

facebook.com

Vanaf deze week kunnen alle Belgen jodiumpillen ophalen bij de apotheker. De pillen moeten na een nucleaire ramp ingenomen worden om de schildklier te beschermen. Dit is vooral belangrijk voor kinderen, zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. Schrijf je ook zeker in op BE-Alert, de sms-dienst van de overheid.

facebook.com

Tijdens deze Week van de Vrijwilliger zetten we met veel plezier onze vrijwilligers in de bloemetjes. Bedankt voor jullie topwerk allemaal! Ook vrijwilliger worden bij OZ? Meer info vind je op https://www.oz.be/gezondheid/sociale-dienstverlening/regionaal-dienstencentrum/via-oz#vrijwilliger

facebook.com

Aan iedereen die vandaag op skivakantie vertrekt: fijne vakantie! Heb je een ongelukje? OZ klantenadviseur Dirk vertelt je wat je dan moet doen.

facebook.com

Het is bijna eind januari... Houden jouw goede voornemens nog stand? Misschien wel hét moment voor een conditietest in de OZ fit trailer. Een professionele beweegcoach maakt een analyse van je conditie en geeft je advies op maat.

facebook.com

Ook in 2018 is OZ weer een slimme zet. Waarom? Dat hebben we voor je in rijm gezet. 2018, het regent weer supergoeie wensen. Goed voor enthousiaste mensen. Nieuwe voordelen staan gereed, leuke klanten bij de vleet. Je gezondheid is je meest kostbare bezit, bij OZ houden we je daarom graag fit. Geniet van een zalige vakantie in een OZ vakantieverblijf. Of boek een toffe doesessie en verwen je lijf. In onze infosessies leer je heel wat bij. Met een K&K jeugdvakantie maak je je kinderen blij. Is jouw voornemen meer vrije tijd en een kraaknet huis? Vraag dan zeker een van onze poetshulpen aan voor bij je thuis. Leuk speelgoed en gezondheidsartikelen koop je in de OZ Shop. En ons online kantoor Mijn OZ is echt tiptop. Heb je nog andere OZ wensen voor dit jaar? Dan staat je persoonlijke klantenadviseur voor je klaar. #gedichtendag

facebook.com

Veel was, weinig plaats? In Profiel Digitaal geven we enkele tips om het wassen en strijken vlot te laten verlopen.

facebook.com

Gaat er bij jij ook telkens iets mis met het papieren attest dat je van je huisarts krijgt na een consultatie? Vanaf nu kan je ervoor kiezen om dat attest digitaal te laten doorsturen naar je ziekenfonds: het eAttest. Snel en makkelijk! Meer info: https://www.oz.be/gezondheid/eattest

facebook.com

Antibioticaresistentie is één van de grootste bedreigingen waarmee we vandaag geconfronteerd worden. Maak beter gebruik van antibiotica: word Antibiotic Guardian.

facebook.com

Ben jij of ken jij een ondernemer met een handicap, mentale kwetsbaarheid of chronische ziekte? Help de SERV bij hun ondersteuning en vul de enquête in.

facebook.com

Quiz