Top Local Places

T'HAIRAPY

Jules Moretuslei 185, Wilrijk, Belgium
Barber Shop

Description

ad

Kapperszaak van Yahn Haarmode naar T’HAIRAPY

Yahn Haarmode is gestart door Jan Lauwers op 1 juni 1984.

Jan had geen klassieke schoolse kappersopleiding, maar werd na zijn humaniora, begeesterd door de Angelsaksische visie op het kappersvak. (denk aan : Vidal Sassoon, Toni & Guy, ...)

Het kappersbezoek in dameskapsalons transformeerde in de zeventiger jaren, van een wekelijks bezoek naar een 6 tot 8 wekelijks afspraak.  Kapsel die minimum een week moesten standhouden, ruimden plaats voor een ongedwongen kapselstijl. Allerlei invloeden vonden sneller hun weg naar haarmode; punk, new wave,...  
De Angelssaksische  aanpak die enkel uitgaat van haarkwaliteit, natuurlijke haarinplant, gezichtsvorm en aangepaste snit, zorgt ervoor dat er reeds een kapsel ontstaat met een minimum aan afwerking. Gepersonaliseerde haarkleuringen kunnen de vorm ondersteunen en zorgen voor een sterkere uitstraling van het kapsel.
Jan kreeg zijn opleiding rechtstreeks op de werkvloer in een kapsalon, dat toonaangevend was in deze voor toen nieuwe manier van werken in dameskapsalons.

Yahn Haarmode werd dan ook een kapsalon dat zich nadrukkelijk richtte naar een gelijkgestemd publiek.  Om de beperking van 2 handen op te heffen, werd veel aandacht besteed aan het samenstellen van een team dat kon zorgen voor de nodige continuïteit.

Vandaag neemt dochter Aline gaandeweg de fakkel over. Aline heeft een kappersopleiding gekregen in een vooraanstaande kapperschool in Gent. Tijdens en na haar scholing heeft zij ervaring opgedaan in verschillende vooruitstrevende kapsalons. Als lid van het “Redken Young Team” kreeg zij de kans om podiumervaring op te doen. Het werk in het kapsalon combineerde zij met naschoolse opleidingen. De 2 jaar dat zij zelf opleiding gaf in het gerenomeerde “ Sanke Training Lab” heeft er voor gezorgd dat zij een kapster is met veel aandacht voor teamwerking.


Een geslaagd kapsel, ervaren veel klanten als een deugddoende therapie. Dit inspireerde Aline tot een nieuwe naam: T’HAIRAPY.
Onder deze naam werd begin 2015 een vervolg ingezet op Yahn Haarmode.  Een nieuw interieur, een online booking-systeem, communicatie via sociale media,.. zorgt voor een kapsalon dat klaar staat voor de toekomst.  
Een vooruitstrevend en hoogstaand kappersmerk als REDKEN, dat staat voor “Fashion, Science & Inspiration”, sluit perfect aan bij de filosofie die Aline met T’HAIRAPY wil uitdragen.

T’HAIRAPY besteedt ook heel wat tijd en middelen, aan bijkomende opleidingen. Een coherent team  dat “up to date” is, zorgt voor een samenhang die aansluit bij de oorspronkelijke doelstelling.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

✖️WEDSTRIJD✖Maak kans op een shampoo & conditioner pakket van het nieuwe Redken💚CLEAN MANIAC💚 gamma! DEEL dit bericht en LIKE onze Facebookpagina ! #CLEANMANIAC ✔️sulfaat vrij, siliconen vrij ✔️reinigend met micelaire technologie. ✔️met respect voor de hoofdhuid. ✔️sensationeel zuiver gevoel. www.thairapy.be ✔️online afspraken

facebook.com

Become a real Mona Lisa!! Make your appointment @ www.thairapy.be

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Lovely bridesmaid hair ❤️ #earlybird #spreadlove #redken 🌸Thanks for the flowers Bloemen Knegtel 🌸

facebook.com

For men only !,

facebook.com

facebook.com

facebook.com

REDKEN Glow Dry: Now @ T'HAIRAPY !

facebook.com

Now@T'HAIRAPY

facebook.com

Quiz