Top Local Places

Culinette Foodtruck

, Waarschoot, Belgium
Caterer

Description

ad

De culinaire camionette Met onze volledig uitgeruste wagen verzorgen we de catering van uw familiefeest, (bedrijfs-) evenement of receptie. U kan bij ons terecht voor een receptie met originele hapjes, tapasbuffet, pasta-festijn, wereldbuffet, (winter)BBQ, haute dogs, dessertbuffet,...
Al uw ideeën zijn bespreekbaar.


CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ooo, wat een stress...Helemaal alleen de lunch verzorgd op de veiligheidsdagen van Arcelor Mittal. 70 hongerige (voornamelijk) mannen schoven aan voor een lekkere pasta (of 2, of 3...) En dat ik al mijn punten had, en dat ik nog mocht komen....Allez, goed gescoord dus! Mijn verstuikte teen was wat blij dat hij weer uit - de breedste die ik had - de schoenen mocht....

facebook.com

Maar liefst 114 dames waren naar Waarschoot afgezakt voor de nieuwjaarsreceptie van de KVLV/Afdeling Agra. De hautedogs gingen er als zoete broodjes in. En de worstenbakker van dienst maar verse boerenworst bakken...

facebook.com

Era opende een gloednieuw kantoor op de Boelare in Eeklo. En daar hoorde een feestelijke receptie bij. De huiselijke vergaderruimte bouwden we voor de gelegenheid om tot keuken. Met de open haard op de achtergrond was het daar behoorlijk warm!

facebook.com

Speech in NL en Engels: we waren duidelijk aan UGent. Talrijke opkomst op de nieuwjaarsreceptie voor alle medewerkers van de vakgroep Civiele Techniek. Zoveel leuker om wat bij te babbelen met een goed glas en lekkere hapjes!

facebook.com

Ook voor een thema-avond zit je goed bij ons! Sint-Vincentius Zomergem organiseerde een Amerikaanse avond voor alle collega's. Ribbetjes, kippenspiesjes, mini-pizza's, gourmet burgers, frietjes, koolsla, ...het passeerde allemaal de revue. En de ambiance zat er meteen goed in!

facebook.com

En deze mail kreeg ik net binnen in mijn mailbox: "Dag Lieve en echtgenoot, Mag ik jullie nog eens van harte bedanken voor de uitstekende culinaire omkadering van onze nieuwjaarsbijeenkomst. Ik hoor niets dan positieve reacties. Wij zullen zeker ook verder reclame voor jullie maken binnen ons netwerk. Succes verder! Vriendelijke groeten,Peter Laroy Directeur Liberaal Archief" Leuk!!

facebook.com

Na jarenlang koud buffet, opteerden de medewerkers van het Liberaal Archief in Gent dit jaar voor een vernieuwende formule.Om te vermijden dat het archief schade zou oplopen kan niet worden gekookt binnen: onze foodtruck bood de ideale oplossing. Hapjes, warme gerechten en dessertje als afsluiter: het nieuwe jaar werd goed ingezet!

facebook.com

Bij BDO in Merelbeke hebben ze het jaar alvast feestelijk ingezet...nieuwjaarsdrink met diverse hapjes!

facebook.com

Culinette wenst u een smaakvol, heerlijk en gezellig nieuw jaar toe!

facebook.com

"Inhuldiging nieuwe labo onderzoeksruimte Geotechniek" op het Technologiepark, Zwijnaarde. Na de verbouwingswerken bij de afd Geotechniek- Vlaamse Overheid - MOW - was het tijd voor een feestelijke receptie/lunch. Professoren, collega's van de universiteit en de eigen medewerkers tekenden present. Voor de dranken vroegen we versterking aan wijnhandel Neyt: Piet en Tania zorgden voor bijpassende wijnen en diverse soorten thee. Fijne samenwerking!

facebook.com

Brouwerijbezoek, casinospelen, talrijke snacks, lekkere biertjes ...een ideale cocktail voor de medewerkers van BDO om er een geslaagde avond van te maken bij brouwerij Huyghe in Melle.

facebook.com

Nog enkele sfeerbeelden van het Tirolerfest in Waarschoot vorige week...

facebook.com

Quiz