Top Local Places

Ponyclub Funny VZW

Grensstraat 21, Vilvoorde, Belgium
Sports & Recreation

Description

ad

Welkom op de facebook pagina van Ponyclub Funny!
Groepslessen, privélessen, kampen,.. Je leert hier niet enkel rijden, maar ook hoe je een paard verzorgt! Ponyclub Funny is niet zomaar een manège. Wij bieden wel groepslessen en kampen aan, maar met een bepaald max aantal ruiters. Zo is het gemiddelde aantal ruiters in een les 4-5, en in een kamp laten we max 14 ruiters toe. Hierdoor leer je veel sneller en beter rijden. Privélessen zijn uiteraard ook mogelijk!
Ook staan onze pony's en paarden 24/7 op de weide, doen ze waar een paard voor gemaakt is; rondscharrelen, grazen, spelen met vriendjes enz. Dit betekent dat je bij ons niet alleen leert rijden, maar ook leert hoe je een pony van de weide gaat halen, verzorgt, borstelt, opzadelt,... Eigenlijk alles wat je hoort te kunnen als je een eigen paard zou hebben. En dat is juist wat onze ponyclub zo leuk maakt!

Neem gerust contact met ons op! Laat op onze pagina een berichtje achter, bel op het nummer 0495/15.62.36 of stuur een mailtje naar; ponyclub.funny@gmail.com.
Of kom gewoon eens langs op een zaterdag tussen 10u en 17u! Dan is er altijd wel les, in de voormiddag voor de kleinsten en in de namiddag voor de grotere ruiters die al wat langer rijden.
Inschrijvingen voor lessen dienen wel op afspraak te gebeuren.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

De paardje genieten volop van de eerste zonnestralen terwijl de baasje elke dag 2a3 keer per dag met 4 bidonnen water kunnen sleuren 😅 gelukkig word het vanaf nu terug wat warmer😊 #horselife #allesvoordepaardjes

facebook.com

Ook nog een manier als er nog water in de tonnen zit☺

facebook.com

Niet al te snel zorgen maken dus ☺

facebook.com

Heel belangrijk om te weten!

facebook.com

facebook.com

Nog steeds plaatsen vrij voor ons paaskamp! De inschrijvingen voor het paaskamp en de zomerkampen beginnen vlot binnen te lopen. Schrijf dus zeker tijdig in als je er bij wil zijn! We maken er weer supertoffe weken van ☺ Paaskamp; 9 tem 13 april Zomervakantie; 2 tem 6 juli 27 tm 31 augustus Bij voldoende interesse ev nog kamp 12+, gevorderden, ev met eigen pony, datum te bepalen volgens interesse, laat dus tijdig iets weten!

facebook.com

Aangezien de aanvragen voor de kampen volop beginnen binnen komen zet ik hierbij alvast de eerste data: Paaskamp; van 9 tot 13 april Zomerkampen: 2 tot 6 juli 27 to 31 augustus Verder, bij voldoende interesse, nog ern kamp voor gevorderden, later te bepalen.

facebook.com

Zet alvast ons paaskamp van 9 tem 13 april in je agenda. Inschrijven kan nu al. Alle niveaus, desnoods verdelen we in.groepjes. Zorg dat je er bij bent!

facebook.com

Foto uit de oude doos :-) Wij willen graag alle leden, vrienden, kennissen van de ponyclub een gezellig kerstfeest en een geweldig 2018 wensen. Hopelijk een jaar met minder tegenslagen en vele nieuwe ruitertjes! En bedankt aan de "Die hards" die in alle weersomstandigheden toch hun lesjes blijven volgen, dat zijn de echten ;-)

facebook.com

Hoi, ik wil langs deze weg ook nog eens vragen dat iedereen die op zondag les volgt zo snel mogelijk ( maw morgen) zn lidgeld incl verzekering kan betalen? Dit is 35€/ jaar. Alles moet binnen zijn ( bij verzekering) voor 31 december, anders komt er 10€ bij, da's beetje weg gesmeten geld he! Mag aan Greet of storten op rek ponyclub. Grtjs

facebook.com

Is er hier iemand van mn paarden vriendjes die een tuig hebben voor grote pony, en voor ons eens zou willen zien of onze Chica aangespannen zou kunnen worden. Een koets hebben we nog, maar totaal geen ervaring. Dus liefst ook iemand met een beetje tijd wie dit zou willen en kunnen uitproberen. Alvast bedankt!

facebook.com

Belangrijk! VERZEKERINGEN 2018 We zijn ondertussen weeral bijna december. Aangezien we vorig jaar zijn overgestapt naar Sporza is het systeem iets anders. De overgang naar 2018 dient in december rond te zijn. Vanaf januari komt er 10€ of verloopt je verzekering. Lidgeld, incl verzekering is nog steeds 35€ Dit kan, met mededeling van naam en geboortedatum gestort worden op de rekening van de ponyclub, of (liefst in aparte enveloppe, met vermelding van gegevens) rechtstreeks betaald worden aan Greet. U hebt steeds de mogelijkheid te steunen als niet rijdend lid voor 25€. Alle andere giften blijven uiteraard zeer welkom! Leden die volledig in orde zijn voor eind december krijgen hun jaarlijkse lidkaart van de club zelf. Later krijgt u enkel de kaart van uw verzekering. Alvast bedankt voor uw medewerking! Joelle Tock, Inge Wouters, Hermione Bouillon, Joke Vandenheuvel, Greet Muls, Fran De Loof, ...

facebook.com

Quiz