Top Local Places

Loret Viva Velo

Stationsstraat 62, Tessenderlo, Belgium
Bicycle Shop

Description

ad

Stad-race-elektrische-en kinderfietsen,alle fietsbenodigdheden.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Een unieke fiets, volledig naar jouw smaak!!! GRANVILLE, à la carte Keuze uit 16 kleuren Vanaf 2599€

Een unieke fiets, volledig naar jouw smaak!!! 

GRANVILLE, à la carte
Keuze uit 16 kleuren 
Vanaf 2599€
facebook.com

Bij Fietsen Loret Viva Velo in de Stationsstraat in Tessenderlo hebben ze een bijzondere manier bedacht om hun klantenservice te optimaliseren. Vanaf januari kan je op donderdag alleen nog in de winkel terecht als je vooraf een afspraak hebt geregeld. En dit natuurlijk via de agenda van Appoint !😎 • betere en snellere hulp omdat sommige zaken vooraf kunnen voorbereid worden.☑️ • geen wachttijden.☑️ • meer privacy.☑️ • bij het maken van je afspraak krijg je informatie over documenten die je moet meebrengen of andere noodzakelijke informatie.☑️ #online #afspraken #customer #service #fietsenwinel #opafspraak #minder #wachttijden #appoint #websites #facebook

facebook.com

De Koga E-Lement is de zeer krachtige en sportieve elektrische fiets van Koga. Deze fiets wordt met de hand in Nederland gemaakt met de grootste aandacht voor kwaliteit en de kleinste details. Alle kabels en elektrische onderdelen zijn geïntegreerd in het design om ze te beschermen tegen weersinvloeden. Daarbij heeft u levenslange garantie op het sportieve lichte frame waar u geen enkele naad op ziet. Met 10 versnellingen en de krachtige Bosch Performance middenmotor kunt u kracht bijzetten wanneer het nodig. Natuurlijke en krachtige ondersteuning via de middenmotor De Koga E-Lement is uitgerust met de nieuwe krachtige Bosch Peformance middenmotor. Deze middenmotor blinkt uit in kracht en techniek en is daarmee zeer geschikt voor het fietsen van langere afstanden en in uitdagende gebieden. Dankzij het lage zwaartepunt van de middenmotor heeft de fiets een stabiel rijgedrag. Daarnaast voelt de ondersteuning heel natuurlijk aan, doordat de motor direct de trappers aandrijft. Makkelijk op weg met eenvoudige fietsbediening Deze fiets beschikt over een afneembaar display in het midden van het stuur. Dit uitgebreide display kunt u tijdens het fietsen makkelijk aflezen, zelfs in het donker. En geeft u de nodige informatie, zoals de gemiddelde snelheid, de afgelegde afstand en de duur van uw fietstocht. Vanzelfsprekend geeft het display ook aan hoe vol uw accu nog is. Het display is eenvoudig te bedienen via het handvat, waardoor u nooit uw handen van het stuur hoeft te halen. Met de usb-aansluiting kunt u uw navigatie of telefoon direct opladen. Liever eerst een proefrit maken op een Koga E-bike? Twijfelt u nog of heeft u nog nooit op een Koga e-bike gereden? Kom langs in één van onze winkels om een proefrit te maken. Onze fietsspecialisten staan hier voor u klaar om u kennis te laten maken met alle Koga elektrische fietsen. Ze kunnen u uitstekend adviseren over welk model het beste bij uw gebruik past. U kunt de proefrit ook online inplannen, zodat de fiets in uw maat direct voor u klaar staat.

De Koga E-Lement is de zeer krachtige en sportieve elektrische fiets van Koga. Deze fiets wordt met de hand in Nederland gemaakt met de grootste aandacht voor kwaliteit en de kleinste details. Alle kabels en elektrische onderdelen zijn geïntegreerd in het design om ze te beschermen tegen weersinvloeden. Daarbij heeft u levenslange garantie op het sportieve lichte frame waar u geen enkele naad op ziet. Met 10 versnellingen en de krachtige Bosch Performance middenmotor kunt u kracht bijzetten wanneer het nodig.

Natuurlijke en krachtige ondersteuning via de middenmotor
De Koga E-Lement is uitgerust met de nieuwe krachtige Bosch Peformance middenmotor. Deze middenmotor blinkt uit in kracht en techniek en is daarmee zeer geschikt voor het fietsen van langere afstanden en in uitdagende gebieden. Dankzij het lage zwaartepunt van de middenmotor heeft de fiets een stabiel rijgedrag. Daarnaast voelt de ondersteuning heel natuurlijk aan, doordat de motor direct de trappers aandrijft. 

Makkelijk op weg met eenvoudige fietsbediening
Deze fiets beschikt over een afneembaar display in het midden van het stuur. Dit uitgebreide display kunt u tijdens het fietsen makkelijk aflezen, zelfs in het donker. En geeft u de nodige informatie, zoals de gemiddelde snelheid, de afgelegde afstand en de duur van uw fietstocht. Vanzelfsprekend geeft het display ook aan hoe vol uw accu nog is. Het display is eenvoudig te bedienen via het handvat, waardoor u nooit uw handen van het stuur hoeft te halen. Met de usb-aansluiting kunt u uw navigatie of telefoon direct opladen.

Liever eerst een proefrit maken op een Koga E-bike?
Twijfelt u nog of heeft u nog nooit op een Koga e-bike gereden? Kom langs in één van onze winkels om een proefrit te maken. Onze fietsspecialisten staan hier voor u klaar om u kennis te laten maken met alle Koga elektrische fietsen. Ze kunnen u uitstekend adviseren over welk model het beste bij uw gebruik past. U kunt de proefrit ook online inplannen, zodat de fiets in uw maat direct voor u klaar staat.
facebook.com

Ook verkrijgbaar in herenmodel

Ook verkrijgbaar in herenmodel
facebook.com

Photos from Loret Viva Velo's post

De Koga Pace B20 is een high-end e-speed Pedelec voor de echte fietsfanaten. Doordat de fiets tot wel 45 kilometer per uur kan, ben altijd snel en op tijd op je bestemming! De fiets is laag in onderhoud door de riemaandrijving, die gemiddeld tot wel vier keer langer mee gaat dan een kettingaandrijving. Verder is de fiets ook zeer robuust door het aluminium frame en de full carbon voorvork. De Pace B20 wordt aangedreven door de Bosch Perfomance Line Highspeed middenmotor. Met de 500 Wh Li-ION accu heb je een grote actieradius. De E-Pedelec is afgemonteerd met de Nuvinci traploze versnellingsgroep. Deze groep is ideaal voor e-bikes, want met deze groep kun je zelf de trapweerstand instellen, zodat deze altijd comfortabel is. Verder is de fiets voorzien van Magura hydraulische schijfremmen, zodat je in alle omstandigheden op tijd tot stilstand komt.

Photos from Loret Viva Velo's post
facebook.com

Photos from Loret Viva Velo's post

De Koga Venya 7.0 is de luxe lichtgewicht trekkingfiets. De combinatie van functionaliteit en strakke vormgeving maken dit een ultieme trekking fiets. Dankzij het lage gewicht fietst u heerlijk licht en sportief. De kabels en verlichting zijn perfect geïntegreerd en zo beschermd tegen de weersinvloeden. En de luxe stuur- en zadelvering bieden u het nodige fietscomfort. Deze fiets is afgewerkt met de meest hoogwaardige onderdelen. De beste onderdelen voor de ultieme trekkingtochten De fiets is volledig afgemonteerd met luxe Shimano Deore LX onderdelen zoals de 30 derailleur versnellingssysteem. De Shimano Deore LX hydraulische velgremmen zorgen ervoor dat u altijd heel krachtig kunt remmen. De verlichting wordt aangedreven door een naafdynamo. U gaat altijd veilig en goed verlicht op pad met de AXA Blueline koplamp en Spanninga achterlicht met dag- en standlichtfunctie ter verbetering van de veiligheid. De luxe Koga Feathershock voorvorkvering en verende zadelpen zorgen voor extra comfort. Sportieve geometrie en strak frame Het strakke aluminium frame is zowel stijf als licht, wat ten goede komt aan de rij-eigenschappen. Daarnaast zijn bij de Koga Venya 7.0 de kabels in het frame weggewerkt. De koplamp, spatbord, voorvork en verlichtingskabels zijn perfect geïntegreerd. Naast dat de fiets hierdoor een strak uiterlijk krijgt, zijn de kabels hierdoor goed beschermd tegen weersinvloeden.

Photos from Loret Viva Velo's post
facebook.com

Super smooth-welded aluminium frame; een elegante verschijning zonder zichtbare lasnaden. De schakel-, rem- en verlichtingskabels en de elektrische onderdelen zijn perfect geïntegreerd zodat deze optimaal beschermd zijn tegen weersinvloeden. Bovendien draagt dit bij aan het strakke uiterlijk. Luxe KOGA Feathershock voorvorkvering en verende zadelpen voor extra comfort. Krachtige Bosch motor, geplaatst in het midden van de fiets voor een ideale gewichtsverdeling en mede daardoor zeer goede rijeigenschappen.

Super smooth-welded aluminium frame; een elegante verschijning zonder zichtbare lasnaden. De schakel-, rem- en verlichtingskabels en de elektrische onderdelen zijn perfect geïntegreerd zodat deze optimaal beschermd zijn tegen weersinvloeden. Bovendien draagt dit bij aan het strakke uiterlijk.
Luxe KOGA Feathershock voorvorkvering en verende zadelpen voor extra comfort.
Krachtige Bosch motor, geplaatst in het midden van de fiets voor een ideale gewichtsverdeling en mede daardoor zeer goede rijeigenschappen.
facebook.com

KOGA; E-NOVA Belooft je veel comfort!!! Ook verkrijgbaar in het rood. KEUZE UIT 3 ACCU'S KOGA biedt voor de Koga fietsen met Bosch motor de keuze uit 3 uitneembare Powerpack accu's, met elk een andere capaciteit (300 - 500 Wh). Je kunt eenvoudig de accu kiezen die het best aansluit bij jouw wensen voor wat betreft de actieradius.

KOGA;
E-NOVA
Belooft je veel comfort!!! 
Ook verkrijgbaar in het rood. 

KEUZE UIT 3 ACCU'S
KOGA biedt voor de Koga fietsen met Bosch motor de keuze uit 3 uitneembare Powerpack accu's, met elk een andere capaciteit (300 - 500 Wh). Je kunt eenvoudig de accu kiezen die het best aansluit bij jouw wensen voor wat betreft de actieradius.
facebook.com

Batavus Actieradius Actie

DOE UW VOORDEEL !!!!

facebook.com

Photos from Loret Viva Velo's post

Photos from Loret Viva Velo's post
facebook.com

Winkelen in Tessenderlo - Loret

facebook.com

Appoint

facebook.com

Quiz