Top Local Places

Vijvers Thuy

Antwerpsesteenweg 37, Sint-Niklaas, Belgium
Landscape Company

Description

ad

Vijvers Thuy is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en renoveren van vijvers. Ook vijver/tuin totaalprojecten behoren tot de mogelijkheden.   Wat doet Vijvers Thuy?

- renoveren van vijvers
- aanleg van nieuwe vijvers
- werf assistentie bij vijvers
- aanleggen van tuinen met of zonder waterpartijen
- kleine grondwerken
- onderhoud van vijvers
- onderhoud van technische materialen in de vijver
- totaalprojecten
- ontwerpen van tuinen en vijvers

Vijvers Thuy probeert ALTIJD te streven naar het beste van het beste. We proberen dan ook ALTIJD zo onderhoudsvriendelijk te werk te gaan en zo zuinig mogelijk materiaal te gebruiken.

Wij gaan ook geregeld naar vakbeurzen om up to date te blijven van alle nieuwe producten.

Mocht u interesse hebben om met ons samen te werken, aarzel dan zeker niet en neem contact op met ons.

Vijvers Thuy staat garant voor een heldere, onderhoudsvriendelijke vijver waar u met volle teugen van kan genieten!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Weer een tevreden klant! Renovatie van een siervijver met een minimale rand. Gefilterd door een oase biotec screenmatic2 90000. Scheiding tussen de vijver en de plantezone is gemaakt door een zitbank. Ook is er een klein zwevend terras gemaakt in paddock. Vragen of intense aarzel dan zeker niet en neem contact op met ons! Groetjes Vijvers Thuy Delen mag gerust ;)

facebook.com

facebook.com

Renovatie vijver te Zwijndrecht. Afgewerkt met bamboe als wandbekleding en als deksteen is hier blauwsteen gebruikt. thnx voor de hulp aan tuincreaties hans! Delen mag

facebook.com

Renovatie van een filter. Hier is een Biotec Screen Matic2 140000 geplaatst voor de filter van een koivijver. Deze filter wordt ondersteund door een UV lamp (Bitron eco 120w). Voor de waterverplaatsing hebben we een aqua max eco 16000 gebruikt. Voor extra zuurstof te creëren, gebruiken we hier een AquaOxy 4800. De waterval wordt door een externe pomp aangedreven die in de filter is bijgeplaatst. De filterruimte is afwerkt met een houten bakje er rond (paddock). Voor het kuisen van de filter hebben we een luik voorzien die met gasveren opengaat. Vragen of info? Aarzel dan zeker niet en neem contact met me op! Groetjes Vijvers Thuy Delen mag 😉

facebook.com

Quiz

NEAR Vijvers Thuy