Top Local Places

Kinderdagverblijf 't Schorreke

Jan Van Droogenbroeckstraat, Sint-Amands, Belgium
School

Description

ad

't Schorreke wil in eerste instantie een tweede thuis bieden aan de kinderen.  Het kinderdagverblijf wil in eerste instantie een tweede thuis bieden aan de kinderen. Ons team van begeleiders volgt en stimuleert de algemene ontwikkeling van de kinderen, met bijzonder veel aandacht voor de affectieve behoeften van ieder kind. De dienstverlening omvat niet alleen de verzorging van baby's en peuters, maar ook de opvoedkundige begeleiding, als aanvulling op de opvoeding thuis. Wij staan in voor een gezonde en gevarieerde voeding in functie van de leeftijd van het kind. Om de kwaliteit van de opvangvoorziening te bevorderen volgen onze begeleiders geregeld nascholing. Om de kwaliteit te waarborgen staan wij onder toezicht van Kind & Gezin. De kosten voor kinderopvang zijn fiscaal aftrekbaar.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nog even spelen voor we aan tafel gaan!

facebook.com

facebook.com

Onze kleine koks in actie in de nieuwe speelkeuken :-) Vorige week werden alvast de kastjes geplaatst... het startsein voor de vernieuwing van deze speelhoek!

facebook.com

Kind & Gezin laat weten dan hun website offline zal zijn vanaf vrijdag 19/1 om 17u tot en met maandagochtend 22 januari.

facebook.com

Wij wensen iedereen een vreugdevol en gezond 2018, waarin baby's doorslapen en peuters amper driftbuien hebben 😉 Wij rusten nog één dagje uit. Op woensdag gaan we er met nieuwe energie tegenaan.

facebook.com

Fijne Kerst!

facebook.com

Vandaag nemen met spijt in het ❤️ afscheid van Evelien! Meer dan een jaar lang heeft ze onze collega Sophie vervangen, die tijdelijk voltijds in onze crèche in Puurs heeft gewerkt. De collega's en de kindjes zullen haar spontaniteit en vrolijkheid zeker missen! Evelien, wij wensen je zeer veel succes met je verdere loopbaan. Je bent een topper! 😘 Na de kerstvakantie verwelkomen we Sophie terug!

facebook.com

De warmste week 🔥: iedereen zorgt voor iedereen! Jits en Emiel hebben het begrepen 😍

facebook.com

Voor onze kindjes, hun ouders en familie... dit gelukskoekje! Kijk snel :-)

facebook.com

facebook.com

Hebben jullie al een nieuwe kindcode voor 2018 ontvangen van Kind en Gezin? Stuur deze zeker voor 31/12 door naar info@kinderdagverblijf-schorreke.be! Bedankt!

facebook.com

Hoog bezoek vandaag! Morgen volgen de andere foto's op de website.

facebook.com

Quiz