Top Local Places

Carrefour Market Nevele

cyriel buyssestraat 30, Nevele, Belgium
Supermarket
advertisement

Description

ad


Opening Hours

maandag
08:00 - 20:00
woensdag
08:00 - 20:00
donderdag
08:00 - 20:00
vrijdag
08:00 - 20:00
zaterdag
08:00 - 20:00
zondag
08:00 - 20:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kom uw wijnvoorraad inslaan bij Carrefour Market Nevele!

facebook.com

Onze lekkere lentewijnen zijn gearriveerd! Talloze promoties zoals 1+1, 2+2, 3+3, ...

facebook.com

Heel veel lekkers... Het volledige assortiment voor Pasen is binnen in uw Carrefour Market Nevele!!

facebook.com

Snoepjes voor klein en groot, een leuke attentie voor Valentijn en zelfs al een beetje lekkers van de Paashaas... je vindt het in uw Carrefour Market Nevele!

facebook.com

Het volledige ‘Carrefour Market Nevele-team’ wenst u heel veel geluk en een goede gezondheid in 2018! Bedankt aan de vele klanten voor het vertrouwen en we hopen u ook in het nieuwe jaar te mogen verwelkomen.

facebook.com

Het aftellen naar 2018 is begonnen! Ook voor uw oudejaars- en nieuwjaarsfeestje hebben we, in uw Carrefour Market te Nevele, alles voorhanden. De winkel is elke dag open van 8u - 20u, op zondag 31/12 van 8u - 17u en op MAANDAG 1 JANUARI 2018 van 9u - 13u. PRETTIG EINDEJAAR!!

facebook.com

We wensen al onze klanten een Zalig Kerstfeest en nog een fijn eindejaar! De winkel is open op 25 december van 9u tot 13u en op dinsdag 26 december uitzonderlijk open van 8u tot 20u.

facebook.com

De installatie van onze nieuwe camerabeveiliging werpt zijn vruchten af! Zonet zijn alweer dieven opgepakt die iets wilden stelen uit de winkel! Bedankt C. voor uw moedige tussenkomst!! Op bijgaande foto ziet u iemand die deze week ook gestolen heeft. Alle tips betreffende deze persoon zijn welkom!

facebook.com

Kom, ontdek en proef onze vele lekkernijen voor het eindejaar!!

facebook.com

Ook tijdens de feestdagen blijven wij elke dag open. Om u nog beter van dienst te zijn zal de winkel zelfs open zijn op Kerstdag en Nieuwjaarsdag! Uw geslaagde feesten beginnen bij uw Carrefour Market te Nevele 😉.

facebook.com

In uw Carrefour Market Nevele is de eindejaarsperiode reeds aangebroken!! Kom en ontdek het ruime assortiment aan producten die van uw eindejaar gegarandeerd een feest maken! 🎉🥂

facebook.com

DANKUWEL SINTERKLAAS!!! Je maakte deze namiddag 100 kindjes gelukkig! Ook de grote kindjes hadden dolle pret 😀.

facebook.com

Recommended Before and After transformation