Top Local Places

Lingerie Venus Nevele

Kortemunt 2 bus 002, Nevele, Belgium
Clothing Store
advertisement

Description

ad

Lingerie, nachtkledij, badmode voor dames, heren en kinderen Lingerie Venus is een speciaalzaak voor zowel dames als heren en kinderen.

U kunt er terecht voor korsetterie, lingerie, herenonderkleding, badmode, nachtkleding, huispakken, kousen en sokken in alle maten en smaken.
Gelegen in het dorp van schrijver Cyriel Buysse, werd Lingerie Venus 27 jaar geleden opgericht door Marie-Jeanne De Weirdt.

Om u nog beter te kunnen helpen is ook dochter Katja mee in de zaak gestapt. De van moeder op dochters doorgegeven vakkennis biedt alle lingerie-mogelijkheden voor de slanke en volslanke vrouw, van modern tot klassiek, van functioneel tot gedurfd...

Wij garanderen u een vriendelijke ontvangst met professioneel advies voor iedereen met tips en styling indien men dit wenst.

Volgend op een bloeiend bestaan in de Cyriel Buyssestraat te Nevele, hebben wij besloten de zaak uit te breiden en helpen we u nu graag verder in de Kortemunt 2 tegenover de markt in Nevele.

Onze nieuwe, ruimere locatie heeft alvast een paar extra troeven zoals de grotere parkeergelegenheid, betere toegankelijkheid voor oudere personen en minder mobiele klanten, ... hopelijk ontdekt u er zelf nog meer.

Kom gerust een kijkje nemen in onze nieuwe zaak en dit zonder aankoopverplichtingen. Indien u vragen heeft kan u ons steeds telefonisch contacteren.

Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie.

Tot dan

Katja, Marie-Jeanne en Evelyn.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Bedankt aan iedereen die ons hielp door een bh binnen te brengen. Jullie zijn top. Super klanten hebben wij !!!

facebook.com

Wij nemen even de brug op vrijdag, maar helpen u graag verder op zaterdag 27 mei.

facebook.com

Bent u tevreden over onze service, stem op ons en maak kans op een jaar gratis lingerie! Alvast bedankt. http://www.primadonna.eu/nl/primadonna-award-2017

facebook.com

Breng je stem uit via http://www.primadonna.eu/nl/primadonna-award-2017, Alvast bedankt.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Vanaf morgen starten we een actie, in samenwerking met Bilitis lingeriezaak in Menen en Poupette lingerie in Zottegem, om zo veel mogelijk "oude" nog bruikbare bh's in te zamelen. Daarom doen we beroep op jullie en geven wij een bon t.w.v. 10 euro per bh om in februari '17 te gebruiken voor de aankoop van een nieuwe bh. Jullie bh's gaan dan naar de vzw Aniké. Vzw Aniké (http://www.anike.be/) wil de levensomstandigheden verbeteren van jonge moeders, weeskinderen en andere kwetsbare kinderen in ontwikkelingslanden, vnl in Guinee Conakry. Onze actie zal je zeker nog bij de betere bakkers terugvinden op de broodzakken. Meer info over de actie in de winkel. Groetjes Katja en team.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Koopjes aan € 5 en € 10 en kortingen van 20% tot 50%

facebook.com

Recommended Before and After transformation