Top Local Places

Interbyte

Bremstraat 31, Maldegem, Belgium
Internet Company

Description

ad

Interbyte is een Belgische onafhankelijke private ICT-diensten onderneming gespecialiseerd in infrastructuur beheer, cyber security & professional services Interbyte is een Belgische onafhankelijk private onderneming die actief is in de ICT-diensten sector. Interbyte werd opgericht in 1994.

Interbyte is actief in de volgende domeinen:

ICT infrastructuur, Cyber security en Professionele diensten.

ICT infrastructuur omvat de installatie en het beheer van complete computernetwerken, zowel voor de KMO als voor grote ondernemingen. Interbyte staat in voor het beheer van de Windows en/of Linux servers (al dan niet gevirtualiseerd), het beheer van de PC's van de eindgebruikers (al dan niet gevirtualiseerd) en het beheer van het netwerk inclusief de beveiliging.

De Cyber security diensten aangeboden door Interbyte zijn onder andere perimeter (Internet) beveiliging met behulp van firewalls en andere toestellen, E-mail beveiliging (anti virus, anti-spam, encryptie), penetratie testen, audits en andere consulting diensten. Interbyte blinkt uit in het leveren van managed security diensten door de integratie van de context van de klant in de policies.

De professional services van Interbyte bestaan uit project en programma beheer, technische architectuur, service architectuur alsook risico analyses en advies diensten met betrekking tot business continuity. Alle Interbyte consultants hebben tussen de 10 en 25 jaar professionele ICT ervaring.

CONTACT

Quiz