Top Local Places

Body and Soul

Hoge Donk 19, Londerzeel, Belgium
Skin Care Service

Description

ad

Je kan bij Body & Soul terecht voor allerlei massages, spa pedicure, spa manicure en lichaamspakkingen, alsook voor medische pedicure en voetreflexologie. Bij Body & Soul kom je terecht in landelijke sfeer tussen de weilanden, een oase van rust en zalige ontspanning.

De inrichting van de ruimte laat de spanning van de dag wegvloeien door de warme kleuren, de subtiele verlichting en aangename geuren van etherische oliën. De klanken van zachte muziek zorgen ervoor da je je onmiddellijk thuis voelt.

U kan rekenen op een professionele aanpak bij Romina als gediplomeerd gezondheidsconsulente, massagetherapeute en pedicurespecialist.

Zij stelt het zoeken van een juiste balans tussen de alledaagse drukte en ontspanning zeer belangrijk onder het moto van een gezonde geest in een gezond lichaam.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Body & Soul knijpt er even tussenuit, van 17/7 tot en met 30/7 zal ik niet bereikbaar zijn. Vanaf 31/7 sta ik weer helemaal klaar voor jullie!

facebook.com

Nu de zomer gaat beginnen en de zon lekker begint te schijnen is het tijd om de handjes eens goed te verzorgen. Spa manicure met nagels lakken voor €30 (ipv €40) Spa manicure €15 (ipv €20) Boek snel jouw afspraak met de code READY FOR SUMMER! Geldig op alle reservaties van de vermelde behandelingen van 22/06/2017 tot en met 30/09/2017

facebook.com

Timeline Photos

Nog op zoek naar het perfecte moederdag cadeau? Dan heb ik voor jou de ideale oplossing! Verras je mama met een verdiende Me-Time. Een deugddoende massage, lichaamspakking, gelaatsverzorging, manicure, medische of spa pedicure,... . Bestel dan snel je cadeaubon of maak een afspraak. Voor alle info kan je een kijkje nemen op de website: http://www.body-n-soul.be/ of stuur mij een mailtje op info@body-n-soul.be .

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Met de winter inzicht en de dagen die korter worden, verdient ons lichaam een extra zen momentje. Boek snel je afspraak met de code WINTERTIME en geniet van deze superaanbieding. Aromatische relax anti-stress massage €18 (ipv €25) (rug, nek en schouders) of Aromatische relax full body massage €39 (ipv € 55) (rug, nek, schouders, armen en benen) Geldig op alle reservaties van de vermelde behandelingen van 01/11/2016 tot en met 31/01/2017

Timeline Photos
facebook.com

Body and Soul's cover photo

Body and Soul's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

Met de zomer in zicht wordt het weer tijd om ons lichaam helemaal beach-proof te maken. Dankzij onze seizoenspromo kan dit nu extra voordelig! Medische Pedicure aan € 18 (ipv € 25) Deluxe Mani-Pedi aan € 38 (ipv € 50) Spa pedicure met paraffine + spa manicure Boek snel jouw afspraak met de code READY FOR SUMMER! Geldig op alle reservaties van de vermelde behandelingen van 01/04/2016 tot en met 15/06/2016

Timeline Photos
facebook.com

Quiz