Top Local Places

de Biehal STC

Balendijk 76, Lommel, Belgium
Public Service

Description

ad

De Biehal STC is een sociaal economiebedrijf actief in Limburg en Antwerpse Kempen en dat al 20 jaar. Met 3 clusters Kringwinkels, Groendienst en Horeca Maatwerkbedrijf

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Rik en Ronnie zijn weer op pad voor De Kringwinkel. Weet jij waar ze deze week zitten, geef jouw antwoord door op www.waarisronnie.be. Je maakt kans op een verblijf in B&b De Pastorie Gors-Opleeuw.

facebook.com

Die ochtend in De Krinwginkel: good morning!

facebook.com

Ronnie zit wederom in een andere provincie, verdorie! Weet jij waar hij nu zit? Geef het door en maak kans op een weekendje weg! Veel succes!

facebook.com

Wij staan graag in uw schoenen! Ook met nog bruikbare schoenen zijn we blij bij De Kringwinkel. Knoop ze aan elkaar of doe er een elastiekje rond en breng ze binnen of deponeer ze in één van onze kledingcontainers. Meer info, vind je op www.debiehalstc.be. Wederom bedankt!

facebook.com

Weet jij waar Rik en Ronnie deze week zijn? Geef jouw antwoord door en maak kans op een overnachting in B&b De Pastorie Gors-Opleeuw. Veel succes!

facebook.com

De speelgoedkoffer op de open bedrijvendag bij Voka Geel. Nog tot 17u.

facebook.com

Het Fietssalon dat we samen met Stad Peer in de Oudestraat hebben geopend is ook Provincie Limburg opgevallen. Morgen zijn we voor de laatste keer open. Niet getreurd, want op 14 oktober vindt Festival Retour plaats op Corda Campus in Hasselt. De kick-off voor een hele reeks duurzame evenementen in onze provincie. Aanrader!

facebook.com

Zondag staat de speelgoedkoffer op de Open Bedrijvendag bij Voka in Geel ! Allen daarheen tussen 10u en 17u ! Adres: Kleinhoefstraat 9, Geel http://www.despeelgoedkoffer.be/

facebook.com

facebook.com

Weet jij waar Ronnie is?

facebook.com

facebook.com

Blijf op de hoogte van al de acties in de Kringwinkels; surf regelmatig naar onze website... https://www.dekringwinkel.be/centrum/4/activiteiten.html

facebook.com

Quiz

NEAR de Biehal STC