Top Local Places

Vesper

Oude Markt 39, Leuven, Belgium
Cafe

Description

ad

Café Vesper

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Zin in een trip naar Mexico voor 1 avondje? Vanavond halen we Mexico naar Vesper met een Virtual Reality 360° tour door de Patron Hacienda, terwijl je kan genieten van een Mexican Mule. De vlucht vertrekt rond 21u30, dus wees op tijd als je mee wil opstijgen.

facebook.com

De foto's van de laatste feest donderdag van 2017!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Het Vesper-team is op teambuilding geweest: waar we normaal ijsblokken in cocktails stirren, hebben we deze keer op een gigantische ijsblok hard gestreden om met sticks de puck in het doel te krijgen. #goteamgeel

facebook.com

We hebben onze biercocktails voor Het Groot Verlof: Hapje-Tapje op punt gezet. Kom zeker zondag proeven van de Red Fruit Mojito en/of van de Orange & Bourbon.

facebook.com

MNM start to Dj heeft weer zeven beloftevolle DJ's geselecteerd, en vraagt jullie mening bij het stemmen. Onze stem gaat alvast naar Proudmich, je kan hem 29 juli aan het werk horen in Vesper. Help hem de opvolger te worden van 5NAPBACK (2016), Avalonn (2015) en Masai (2013), die ook al allemaal bij ons hebben gedraaid.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Vesper

De foto's van afgelopen donderdag door Jelle Dreesen Photography! Omdat de examens gedaan zijn komt er deze week elke avond een Dj want jullie hebben iets te vieren. Vanavond komt GETTE het dak eraf spelen, morgen komt Serxx de DJ-booth bemannen, en donderdag is naar wekelijkse gewoonte de beurt aan dj dB69 a.k.a. Wim!

Vesper
facebook.com

Quiz

NEAR Vesper

Sac a Pain

Leuven, Belgium
Food & Beverage Company