Top Local Places

Fotografie Marjorie

Bremstraat 44, Lanaken, Belgium
Photographer

Description

ad

Fotografie Marjorie
+32 476 585 146
info@fotografiemarjorie.be

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Binnenkort viert Conor zijn eerste verjaardag. Vandaag had hij alvast een voorproefje! Stassen Bjorn en Anika Biesmans

facebook.com

Rune was een topmodel vandaag! Hij heeft keihard gewerkt dus nu hopen mama Anne-Marie Christoffels en papa Sven Nijs dat hij vannacht lekker gaat slapen! By the way, bedankt tantie Kristien Van Damme en de trotse meter natuurlijk niet te vergeten!

facebook.com

Elsie was mijn eerste klantje na onze vakantie. Ze was een super modelletje! Mama en papa Wim Ramon waren dan ook super trots op hun kleine meid!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Vanaf 8 september tot 20 september gaan wij onze batterijen even opladen. Met veel energie en enthousiasme verwelkom ik de newborn van Wim Ramon op 21 september. Natuurlijk kan ik dan ook weer jullie mailtjes, telefoontjes en facebookberichtjes beantwoorden. Tot snel!

facebook.com

Vandaag had ik de laatste newbornshoot voor onze vakantie. Eli heeft me wel goed bezig gehouden. Hij wilde graag alles heel bewust meemaken! Maar we hebben toch leuke kiekjes kunnen nemen. met Natalia Bartoszuk

facebook.com

Mama Jill en papa Jordy kwamen super fier met hun prachtig zoontje Jack naar de studio. Jack steelt zelfs de show met de pet van zijn overgrootvader.

facebook.com

Voor dat onze vakantie begint nog flink wat doorwerken. Maar als je dit schatje voor je ziet doe je het met de glimlach!

facebook.com

Geweldig toch!

facebook.com

Liam kwam zijn eerste verjaardag vieren in de studio. Hij eet toch liever taart met bestek. Hij vond het maar niks. Mama Carmelina zong "klappen in de handjes" in het Italiaans. Dat vond hij super en ik ook!

facebook.com

Vanmiddag was er leven in de brouwerij! De (B)engeltjes Aline, Sofie en Nena waren de modelletjes van de dag!

facebook.com

Quiz