Top Local Places

De Morgen

Brusselsesteenweg 347, Kobbegem, Belgium
Newspaper
advertisement

Description

ad

Vind ons leuk voor prikkelende opinie, nieuws en duiding.

► Download app: http://bit.ly/demorgenapp
► Volg op Twitter: http://twitter.com/demorgen
De Morgen geeft meer inzicht.

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/demorgen

Download onze app voor iPhone: http://bit.ly/demorgenapp
Download onze app voor Android: http://bit.ly/demorgenandroid

Heeft u een vraag voor de krantenredactie, de online redactie of de abonnementendienst? Contacteer ons via http://www.demorgen.be/contact.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Uit onderzoek van het SEI - Stockholm Environment Institute blijkt dat amper een kwart van de onderzochte landen expliciete plannen heeft om hun steden te ondersteunen.

facebook.com

"Hoe moet je reageren wanneer je na een drukke werkdag iedereen trakteert, en die ene gast geen maat weet te houden, een stuk in zijn kraag drinkt, iedereen lastigvalt en ’s anderendaags niet komt werken omdat hij ziek is? Iedereen voortaan recht naar huis?", vraagt de Indiana Jones der chocolatiers Dominique Persoone zich af. (+)

facebook.com

Wat een fantastische oogst deze week. We vieren de wedergeboortes van MGMT, Franz Ferdinand en Madensuyu.

facebook.com

Smits: "Ik heb niet kunnen waarmaken wat ik wou doen"

facebook.com

De nationalistische partij Sinn Féin heeft na ruim 34 jaar een nieuwe leider.

facebook.com

De VS hebben vrijdag in Afghanistan de Taliban en Islamitische Staat bestookt. Een reactie op de recente golf van aanslagen door de twee rivalen. Waarom dit oplaaiend geweld? (+)

facebook.com

De IJslandse filmcomponist Jóhann Jóhannsson (48), bekend van onder meer Arrival, Sicario en The Theory of Everything, werd vrijdag dood teruggevonden.

facebook.com

Annelies De Rouck (37) woonde 15 jaar in Londen, Amsterdam en New York. Onlangs verhuisde ze terug naar België. "Mijn moeder zegt dat ik het vliegtuig neem alsof het een tram is. " (+)

facebook.com

Het blijft een raadsel waarom de 64-jarige Amerikaan besloot een bloedbad aan te richten.

facebook.com

Een gloednieuw huis voor amper 30.000 euro? Dat zal dan wel ­kartonnen muren hebben, zeker? ­Inderdaad, en net dat blijkt zijn sterkte.

facebook.com

Op zijn berg in de Oostkantons schrijft Marnix Peeters over vrijheid, vogels en zijn vrouw. En vandaag over zijn moeder, die eerder deze week overleed. "Haar naam was Bertha. Sommigen noemden haar Bertje, allicht omdat Bertha klinkt als een Duits kanon, en zij was frêle, zo frêle." (+)

facebook.com

Visueel spektakel in de originele Jurassic Park of mag er toch wat meer erotiek zijn? Dit zijn onze 5 tv-tips voor zaterdag.

facebook.com

Recommended Before and After transformation