Top Local Places

Bouw-Service

diestersteenweg 274, Kermt, Belgium
Contractor

Description

ad

Bouwprojecten van klein- tot grootschalig, zowel privaat als openbaar. Altijd duurzaam en piekfijn afgewerkt.
- Lode Weygers Appartementen, openbare werken, utiliteits- en industriebouw, beton- en funderingswerken ... Algemeen aannemer Bouw-Service bouwt en renoveert de meest uiteenlopende constructies. Voor elke opdracht, hoe complex ook, verzekeren wij een efficiënte, doordachte en kwaliteitsvolle uitvoering.

Hoe maakt Bouw-Service voor u het verschil?

-Zorgeloos (ver)bouwen

Vakkundig advies, werken die naadloos in elkaar overvloeien en zo nodig één vast aanspreekpunt voor de coördinatie van uw volledig project. Bouw-Service streeft naar een vlotte samenwerking met het hele bouwteam. Zo kunnen we een gebouw opleveren dat de gebruikers ongetwijfeld voldoening zal schenken.
    Correcte prijs

-Geen financiële verrassingen. Vanzelfsprekend wel een tot in de puntjes afgewerkt gebouw. Bouw-Service biedt u een weloverwogen, realistische en marktconforme offerte aan. We onderwerpen het project dan ook al aan een eerste screening.

-Proactieve aanpak
Heeft u een project met technische uitdagingen of een uniek architecturaal ontwerp? Bouw-Service denkt met u mee. Onze ervaring krijgt u als klant cadeau. Door te anticiperen en alert te zijn in elke fase zijn we een aanvullende waarde voor het bouwteam. Eventuele bouwblunders of gebreken ontdekken we al in een vroeg stadium. Een goede voorbereiding is minstens even belangrijk als de uitvoering.


-Bewezen kwaliteit
Geen mooiere bevestiging dan een tevreden klant. Heel wat opdrachtgevers komen graag bij ons terug met een nieuw project. Bouw-Service gaat dan ook tot het uiterste om van elke opdracht een succes te maken.
    
-Sterk vakmanschap
Bouw-Service heeft een vast team van professionele medewerkers, zowel voor de uitvoerende taken, administratie en coördinerende ondersteuning.


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Om de inrichting en ondersteuning(onderhouden, herstellingen) van technische installaties op onze werven te voorzien, zijn wij op zoek naar bedrijven/personen om mee samen te werken. Zo willen wij investeren in een vlotte werfafhandeling en een grote uptime van ons elektrisch materieel. Ken jij personen of voel jij je aangesproken om ons team te versterken? Neem dan zeker contact op!

facebook.com

project Franse Bos telt 57 appartementen, gebouwd in 2 fasen. Blok A bestaat uit 19 appartementen en blok B uit 38 appartementen.

facebook.com

bouwen van 13 appartementen met ondergrondse parkeerkelder te Veldwezelt

facebook.com

nieuwbouw kleedkamers en uitbreiding zittribune sportcentrum.

facebook.com

Bouwen van 4 ééngezinswoningen na afbraak van de bestaande bebouwing

facebook.com

De oude hoeve die op het terrein staat, wordt gerenoveerd tot 9 appartementen. Naast deze hoeve zijn er 9 nieuwbouwwoningen.

facebook.com

29 appartementen met ondergrondse parkeerkelder.

facebook.com

afbraak, verbouwing en uitbreidingswerken aan opvangtehuis voor volwassenen met een verstandelijke beperking.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

warenhuis Lidl met 14 appartementen en ondergrondse parkeerkelder.

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Bouw-Service