Top Local Places

My Balance

Nieuwegen 11, Kampenhout, Belgium
Health/medical/pharmaceuticals

Description

ad

My Balance - kinesitherapie en yoga “Wat is er mooier dan jezelf elke dag opnieuw kleine momentjes van rust te gunnen om je lichaam en geest in balans te houden. Als je deze momenten bewust kan beleven, kan je elke dag opnieuw van het leven genieten…”

Katleen Segers

Ik ben reeds 23 jaar afgestudeerd als kinesiste, ben ondertussen getrouwd en mama geworden van 3 kinderen. Ik heb lang gewerkt op de dienst cardiale revalidatie van het Imeldaziekenhuis.

Door het revalideren van mensen met een cardiaal incident viel het mij op dat stress en de balans tussen spanning en ontspanning een steeds wederkerend probleem is. Doordat dit mij enorm intrigeerde ben ik mij de laatste jaren hier dan ook meer en meer in gaan specialiseren door het volgen van verschillende opleidingen en bijscholingen.

Als mama van 3 tieners merk ik dat stress en prestatiedruk ook een vaak voorkomend probleem is bij onze kinderen. Het is ook voor onze kinderen zeer belangrijk dat er hun af en toe tijd gegund wordt om even tot rust te komen. Brain gym en kinderyoga hebben mij de handvaten gegeven om kinderen eenvoudige hulpmiddelen aan te reiken om hieraan tegemoet te komen.

Ik werk op dit moment voltijds in mijn praktijk. U kan bij mij terecht voor algemene kinesitherapie, cardio vasculaire revalidatie, ademhalingskinesitherapie, ontspanningstherapie, kinder- en tieneryoga.

U kan bij mij steeds terecht in mijn praktijk of aan huis na telefonische afspraak op 0473/947335

of via mail: info@mybalance.be.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Kennismakingsreeks van 5 lessen yin yang yoga voor volwassenen vanaf woensdag 25 mei van 20u tot 21u en donderdag 26 mei van 11u tot 12u in de sporthal van Kampenhout...

Timeline Photos
facebook.com

Quiz