Top Local Places

SignWay

Pastoor Weytslaan 13/4, Kalmthout, Belgium
Advertising/Marketing

Description

ad

SIGNWAY is een  creatief veelzijdig reclamebedrijf voor binnen- en buitenreclame.
Lichtreclame - Belettering - Digital Printing - Vlaggen
Succesvolle reclameprojecten vragen een gestructureerde aanpak.

Een aanpak waarbij diverse projectstappen zorgvuldig worden doorlopen.

OAK Graphics ontwikkelde een traject waarmee opdrachten op een doeltreffende wijze worden gerealiseerd.

Fase 1 - Luisteren en inventariseren

Alle opdrachten van OAK Graphics beginnen met het zorgvuldig luisteren naar en inventariseren van de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever.

Fase 2 - Offerte

Op basis van de inventarisatie biedt OAK Graphics een totaaloverzicht van de kosten. Van ontwerp tot plaatsing: de investeringskosten zetten we helder uiteen, zodat beide partijen precies weten waar zij aan toe zijn, zonder verrassingen achteraf. Ook voor eventuele onderhoudskosten bij reclame-uitingen als gevel- en neonreclame, doen we een passend voorstel.

Fase 3 - Presentatie van het ontwerp

Krijgt het project groen licht, dan biedt OAK Graphics een creatief ontwerp dat voldoet aan de wensen van de klant en altijd een ideale combinatie vormt van herkenbaarheid (huisstijl), functionaliteit (doelgroep) technische mogelijkheden en wettelijke eisen. Dit ontwerp presenteren we op schaal en desgewenst via een fotosimulatie (eventueel met dag- en nachtsituatie).

Fase 4 - Realisatie

Na goedkeuring van de ontwerpen gaan we over tot de definitieve realisatie. We beletteren het wagenpark (dit desgewenst op een tijdstip dat het wagenpark inactief is, bv. weekeinde...), we gaan printen, we brengen bewegwijzering aan in een bedrijfspand, we installeren neonreclame tegen de gevel, enzovoort.


Onze werkwijze is erop gericht creatieve maar stabiele oplossingen te bieden volgens een gecontroleerd traject. Hierbij zullen we u zoveel mogelijk ontlasten. In elke fase heeft u echter steeds de ruimte voor controle en aanpassing.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Zo! We staan klaar voor een mega-grote opdracht. Dit wordt een weekje LEGO NINJAGO knokken want it must Done by Friday!

facebook.com

facebook.com

SportTherapeutisch AdviesCentrum Kineso op de Kapellensteenweg 281/2 te Kalmthout is de vlag die de lading niet meer dekt... . Binnenkort verandert de naam in MDC Kalmthout. Een multi disciplinair centrum waar je voor heel wat terecht kan. Eén activiteit ervan is de ondersteuningspraktijk Passe-Partout. Oplossingsgericht begeleiden van kinderen, ouders, jongeren en volwassenen. Wij kondigden deze nieuwe activiteit alvast aan met een spandoek.

facebook.com

Belettering, rolgordijnen, verlichte ledkader, oprijplaat bij Devernois Antwerpen aan het Hopland.

facebook.com

Wij brengen op elk event, de sponsors in zicht, zoals vorig weekend op "Les 30 ans des Classiques de Classic 21" in Mons; Een opdracht van Done by Friday. De aanmaak en plaatsing van Roll-ups, beachvlaggen en spandoeken...

facebook.com

Het begint stillaan wat meer vorm te krijgen, deurhangers om dit te verkondigen zijn er al. We wachten allen in spanning op het nieuwe Kalmthoutse hotel, Hotel Jerom!!

facebook.com

Vandaag hoog bezoek in onze shop...

facebook.com

Een ander kantje van ons bedrijf, een werk van barmhartigheid. We mochten de n... kleden. Hier Pretty People het promo team van Jos Dejongh Bouwonderneming op de wereldbeker manche veldrijden in Hoogerheide. Wij voorzagen de meisjes van geborduurde petten en polo’s én bijhorende rode bretellen!

facebook.com

Het is niet al goud wat blinkt, maar deze schittert wel. Ontbijt en lunch, De Ronde Tafel, in winkelcentrum "De Beek" te Kalmthout. Een ideetje voor een cadeaubon...

facebook.com

Reizen boek je altijd beter bij een reisagent mét passie, de enige echte in Kalmthout; Goeiweer Reisbureau Kristof ofte Kristof Holidays. Welke bestemming je ook kiest, Kristof verzorgt jouw droomtrip tot in de puntjes! Zo mochten wij bij hem een nieuw spandoek en raamfolie leveren. Immers "don't call it a dream, call it a plan!"

facebook.com

Eender welke lading te vervoeren naar de andere kant van de wereld, het wordt nu mogelijk dankzij Titan Cargo NV. Vanuit hun basis in de Antwerpse haven behandelen ze al uw vrachten. Specialisatie in het behandelen van extra moeilijke vrachtjes. Dure bolides naar elke bestemming, geen probleem. Wij mochten de transithall aankleden met spandoeken en belettering. Bekijk hier de bedrijfsfilm: https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=UnldS7QPuy4

facebook.com

A rainy day in Brussels, zo vlak voor dit feestweekend nog wat mooie werkjes in het Western Union kantoor op de Louisaplaats, in opdracht van Done by Friday. Geplaatst: markiezen, belettering, behang, belettering, plexi folderhouder , doekframes, sjabloonschildering...Happy Friday dus!

facebook.com

Quiz