Top Local Places

Ivio Izegem En Ommeland

Lodewijk de Raetlaan 12, Izegem, Belgium
Energy Company

Description

ad

Ophaling huishoudelijk afval, uitbaten van 11 recyclageparken

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vind je RecyclePunt.

facebook.com

Photos from IVIO's post

Een nieuw schooljaar gaat binnenkort van start! Binnenkort start het nieuwe schooljaar. Daarbij horen nieuwe boeken, ringmappen, schriften, balpennen, kleuren, stiften, ... Voor het kaften van de boeken hebben de Mooimakers alvast een mooie oplossing voor jou! Schrijf je in als Mooimaker, claim een stukje op de kaart voor een nette buurt, plein of straat en vraag opruimmateriaal aan. Zo kan je ook beroep doen op de webwinkel en gratis een rol mooi kaftpapier aanvragen zodat jouw boeken mooi gekaft zijn en zonder kreuken het schooljaar doorkomen! Wil je onderweg ook het zwerfvuil oprapen en meenemen naar de volgende vuilnisbak? Vraag dan deze handige rugzak aan! Veel succes in het nieuwe schooljaar Mooimaker! #mooimakers

Photos from IVIO's post
facebook.com

Trash art – ecological building lessons in Peru!

facebook.com

Morgen is IVIO gesloten wegens de feestdag OLV Hemelvaart.

facebook.com

Vind je RecyclePunt.

Heb jij ook in een lade, kast, op zolder, in de kelder, in het tuinhuis oude elektro liggen? Is het stuk, breng het dan naar het recyclagepark of een inzamelpunt in jouw buurt. Is het nog bruikbaar maar wil je het graag kwijt? Breng het dan naar de Kringwinkel in jouw buurt! Zij zullen het een 2de leven geven!

facebook.com

Search & Selection - Communicatieverantwoordelijke

AANWERVING COMMUNICATIEVERANTWOORDELIJKE I.V.I.O. (Intergemeentelijke Vereniging voor duurzaam milieubeheer in Izegem en Ommeland) staat in voor afvalpreventie, afvalinzameling en afvalverwerking van huishoudelijke afvalstoffen. I.V.I.O. organiseert onder meer de huis aan huis ophaling van afvalstoffen (restafval, papier en karton, PMD, groen) en beheert 11 recyclageparken. Communicatie verantwoordelijke Functie: Als communicatie-verantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van het communicatiebeleid en het uitwerken van een communicatiestrategie. Je schrijft en zorgt voor de uitvoering van een communicatieplan. Je stroomlijnt de communicatie rond afvalpreventie, zwerfvuilbestrijding, asbestafbouw, e.d. Je werkt nauw samen met de gemeentelijke milieudiensten en collega’s van andere afvalintercommunales. Je coördineert alle interne en externe communicatie. Je werkt nieuwe communicatiecampagnes uit en gebruikt op een slimme manier de hedendaagse tools en kanalen. Je realiseert kwaliteitsvolle en creatieve communicatieproducten naar de verschillende doelgroepen toe. Je organiseert persconferenties en bent verantwoordelijk voor de IVIO-website, sociale media, afvalkrant, folders, afvalkalender en andere publicaties. Je rapporteert aan de algemeen directeur. Profiel en aanwervingsvoorwaarden: Je bent creatief in het opstellen en uitvoeren van een communicatiebeleid. Je bent zeer vaardig met de sociale en digitale media en bent een teamspeler. Je werkt autonoom en kent de kracht van timing. Je bent vertrouwd met het inzetten van digitale communicatiekanalen. Je bent een verbinder en beschikt over organisatiesensitiviteit. Je bezit een diploma hoger secundair onderwijs en hebt met minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Aanbod: Een gevarieerde en uitdagende functie binnen een stabiel bedrijf waar jouw inzichten welkom zijn. Een functie met veel autonomie en verantwoordelijkheid. Een gevarieerd takenpakket en een deeltijdscontract (19/38) van onbepaalde duur. Weddeschaal C1-3 en extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, pensioensparen, gsm, fietsvergoeding). Er wordt rekening gehouden met relevante ervaring, bij een ander openbaar bestuur, maar ook uit de private sector of als zelfstandige. Verloop procedure: Voor deze procedure werkt I.V.I.O samen met Search & Selection. Stel je uiterlijk 27 augustus 2019 kandidaat door je motivatiebrief, cv en kopie van diploma te registreren via volgende link: https://www.searchselection.com/jobs?sj=7512. Enkel indien deze documenten ‘gunstig’ worden beoordeeld, zal je uitgenodigd worden voor de verdere selectieprocedure: Schriftelijk gedeelte: 3 september 2019 van 16u30 tot 18u00 te Izegem. Mondeling gedeelte: 10 september 2019 te Izegem.

facebook.com

Search & Selection - Exploitatie verantwoordelijke

AANWERVING EXPLOITATIEVERANTWOORDELIJKE I.V.I.O. (Intergemeentelijke Vereniging voor duurzaam milieubeheer in Izegem en Ommeland) staat in voor afvalpreventie, afvalinzameling en afvalverwerking van huishoudelijke afvalstoffen. I.V.I.O. organiseert onder meer de huis aan huis ophaling van afvalstoffen (restafval, papier en karton, PMD, groen) en beheert 11 recyclageparken. Exploitatie verantwoordelijke Functie: Je geeft leiding aan de parkwachters, technische medewerkers en chauffeurs in samenwerking met de ploegleider (± 26 personeelsleden). Je staat in voor de dagelijkse werking van de 11 recyclageparken en de afvalinzameling. Je voert een beleid in overeenstemming met de geldende afvalregelgeving. Je zorgt voor een goede opvolging en rapporteert aan de algemeen directeur. Profiel en aanwervingsvoorwaarden: In bent een manager in operationele taken. Je bent analytisch sterk. Je bent stressbestendig. Je hebt een technische basiskennis. Je hebt een vlotte persoonlijkheid, bent communicatief en beïnvloedingsvaardig. Je bezit een masterdiploma (of gelijkgesteld) met minstens 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie. Aanbod: Je komt terecht in een stabiel bedrijf in een maatschappelijk relevante sector waar je het verschil kunt maken op de operationele bedrijfsvoering. Een functie met veel autonomie en verantwoordelijkheid. Een gevarieerd takenpakket en een contract van onbepaalde duur. Weddeschaal A1-A3 en extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, pensioensparen, gsm, fietsvergoeding). Verloop procedure: Voor deze procedure werkt I.V.I.O samen met Search & Selection. Stel je uiterlijk 27 augustus 2019 kandidaat door je motivatiebrief, cv en kopie van diploma te registreren via volgende link: https://www.searchselection.com/jobs?sj=7523. Enkel indien deze documenten ‘gunstig’ worden beoordeeld, zal je uitgenodigd worden voor de verdere selectieprocedure: Schriftelijk gedeelte: 3 september 2019 van 18u30 tot 21u30 te Izegem Mondeling gedeelte: 9 september 2019 te Izegem Assessment center: 11 september 2019 te Gent

facebook.com

IVIO

De temperaturen blijven hoog. Daarbij denken we aan de ophaaldiensten die in deze hitte het afval ophalen! Dank je wel daarvoor!! De ophaaldiensten starten verder een uur vroeger (5u 's ochtends). Zorg zeker dat je afval de avond voordien buiten staat! Dank voor jullie begrip!

IVIO
facebook.com

Zendra Jewels & trends

Zendra Jewels & trends
facebook.com

OPGELET: VROEGERE AFVALOPHALING DOOR EXTREME WARMTE DE VOLGENDE DAGEN/WEKEN! Om de extreme hitte van de namiddag toch wat te vermijden, mogen de afvalophalers de volgende dagen/weken al om 5 uur 's ochtends beginnen aan hun ophaalronde. Daarom willen we iedereen aanraden om altijd tijdig de afvalstoffen buiten te zetten, dat mag al de avond voordien vanaf 20u. Deze uitzonderingssituatie duurt zolang de extreme warme dagen duren! Bij warm weer is het moeilijker om geurtjes en maden in en rond de huisvuilzakken te vermijden. Hierbij wat tips: - Stop zo mogelijk geen vlees- en visresten in de restafvalzak. - Als je toch restjes hebt, gebruik dan een klein plastic zakje. - Heb je groente- of fruitafval? Dat kan je thuiscomposteren. - Zet de PMD- en restafvalzak in de schaduw. - Spoel verpakkingen uit alvorens ze in de PMD-zak of glascontainer te stoppen. - Sluit de afvalzak goed af. #gemeenteArdooie #gemeenteDentergem #gemeenteIngelmunster #stadIzegem #gemeenteLedegem #gemeenteLendelede #gemeenteMeulebeke #gemeenteOostrozebeke #gemeentePittem #gemeenteRuiselede #stadTielt

OPGELET: VROEGERE AFVALOPHALING DOOR EXTREME WARMTE DE VOLGENDE DAGEN/WEKEN!

Om de extreme hitte van de namiddag toch wat te vermijden, mogen de afvalophalers de volgende dagen/weken al om 5 uur 's ochtends beginnen aan hun ophaalronde. 

Daarom willen we iedereen aanraden om altijd tijdig de afvalstoffen buiten te zetten, dat mag al de avond voordien vanaf 20u. Deze uitzonderingssituatie duurt zolang de extreme warme dagen duren!

Bij warm weer is het moeilijker om geurtjes en maden in en rond de huisvuilzakken te vermijden. Hierbij wat tips: 
- Stop zo mogelijk geen vlees- en visresten in de restafvalzak. - Als je toch restjes hebt, gebruik dan een klein plastic zakje. 
- Heb je groente- of fruitafval? Dat kan je thuiscomposteren. 
- Zet de PMD- en restafvalzak in de schaduw. 
- Spoel verpakkingen uit alvorens ze in de PMD-zak of glascontainer te stoppen. 
- Sluit de afvalzak goed af.

#gemeenteArdooie
#gemeenteDentergem
#gemeenteIngelmunster
#stadIzegem
#gemeenteLedegem
#gemeenteLendelede
#gemeenteMeulebeke
#gemeenteOostrozebeke
#gemeentePittem
#gemeenteRuiselede
#stadTielt
facebook.com

Herbruikbare bekers op jouw evenement? Handig, proper én milieuvriendelijk! I.V.I.O. en de Kringwinkel bieden een oplossing op maat. Kies voortaan voor een plasticvrij evenement, met een systeem van herbruikbare bekers. Weet ook dat vanaf 2020 wegwerpbekers verboden zijn op evenementen! Iedere organisator moet dan op zoek naar andere methodes om bekers te recycleren of opnieuw te gebruiken. Hoe aanvragen: Herbruikbare bekers kan je gratis aanvragen via de Kringwinkel Midwest https://www.dekringwinkel.be/centrum/15/page/herbruikbarebekers.html. Te gebruiken op evenementen in de I.V.I.O.-regio. Ze zijn gemaakt uit polycarbonaat, glashelder, stevig en met een inhoud van 25cl. Enkel bij verlies of schade betaal je voor de ontbrekende bekers. Zie ook: https://www.ivio.be/nl/scholen-verenigingen/aanvraag-herbruikbare-bekers

Herbruikbare bekers op jouw evenement? Handig, proper én milieuvriendelijk! 

I.V.I.O. en de Kringwinkel bieden een oplossing op maat. Kies voortaan voor een plasticvrij evenement, met een systeem van herbruikbare bekers. Weet ook dat vanaf 2020 wegwerpbekers verboden zijn op evenementen! Iedere organisator moet dan op zoek naar andere methodes om bekers te recycleren of opnieuw te gebruiken. 

Hoe aanvragen:  
Herbruikbare bekers kan je gratis aanvragen via de Kringwinkel Midwest https://www.dekringwinkel.be/centrum/15/page/herbruikbarebekers.html.
Te gebruiken op evenementen in de I.V.I.O.-regio. Ze zijn gemaakt uit polycarbonaat, glashelder, stevig en met een inhoud van 25cl. Enkel bij verlies of schade betaal je voor de ontbrekende bekers.

Zie ook: https://www.ivio.be/nl/scholen-verenigingen/aanvraag-herbruikbare-bekers
facebook.com

KGA (klein gevaarlijk afval) in huis en tuin Breng je (restjes) pesticiden binnen op het recyclagepark en ga je tuin, terras of oprit te lijf met gezonde en goedwerkende alternatieven! Pesticiden zijn heel ongezond. Niet alleen voor de mens maar ook de natuur. Bijen en het grondwater bewijs je er een heel slechte dienst mee. Maak daarom komaf ermee! Breng je laatste restjes binnen. Ja, het kan zeker zonder! 53% van alle Vlamingen gebruikt geen pesticiden meer. De meeste tuinen en opritten liggen er best proper bij. Ook I.V.I.O. en de gemeenten namen al het voortouw en gebruiken geen pesticiden meer. Doe jij ook mee? Haal die pesticiden van het rek en breng ze binnen naar het recyclagepark.

KGA (klein gevaarlijk afval) in huis en tuin

Breng je (restjes) pesticiden binnen op het recyclagepark en ga je tuin, terras of oprit te lijf met gezonde en goedwerkende alternatieven! 
Pesticiden zijn heel ongezond. Niet alleen voor de mens maar ook de natuur. Bijen en het grondwater bewijs je er een heel slechte dienst mee. Maak daarom komaf ermee! Breng je laatste restjes binnen.
Ja, het kan zeker zonder! 53% van alle Vlamingen gebruikt geen pesticiden meer. De meeste tuinen en opritten liggen er best proper bij. Ook I.V.I.O. en de gemeenten namen al het voortouw en gebruiken geen pesticiden meer.
Doe jij ook mee? Haal die pesticiden van het rek en breng ze binnen naar het recyclagepark.
facebook.com

Quiz