Top Local Places

K&S Bosbouw

Rummenweg 59, Herk-de-Stad, Belgium
Retail Company

Description

ad

K&S Bosbouwmaterialen is een winkel speciaal voor boomverzorgers, bosbouwers, industriële klimmers en tuinaannemers. Met ons komt u hogerop! Kim Jacobs en Sandra van der Ree hebben K&S Bosbouwmaterialen opgericht vanuit jarenlange praktijkervaring in de boomverzorging. Zij staan u graag bij met raad en daad en geven u een persoonlijk advies waar u mee hogerop komt!

K & S verkoopt uiteenlopende artikelen op het gebied van boomverzorging. Van klimgordels en klimlijnen tot snoeizagen en handgereedschappen. Wij bieden u een ruime keuze in verschillende materialen en merken, zoals Petzl, Edelrid, Pfanner, Samson, Fiskars, Teufelberger en Silky. Producten die staan voor hoogstaande kwaliteit. K & S heeft een grote voorraad in de winkel. Mochten uw wensen buiten onze voorraad vallen dan kunnen wij het uiteraard voor u bestellen. Ook voor advies, maatwerk en speciale bestellingen kunt u bij ons terecht.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

**PROMO** 15% korting op de ISC Rope wrench zolang de voorraad strekt!!

facebook.com

** Promo** Op alle Bosbouwmaterialen gelden nu kortingen van 20% !! Zolang de voorraad strekt!

facebook.com

**PROMO** 20% korting op alle Fiskars materialen!!

facebook.com

** Promo** Deze week 25% korting op de Protos Nekbescherming en 15% korting op alle Pfanner handschoenen!!

facebook.com

Weer een voorraad nieuwe kleurtjes!!!

facebook.com

** Promo-actie** 15% korting op de ART Lockjack Sport en ART Lockjack Sport met Swivel zolang de voorraad strekt!! De actie loopt tot eind februari.

facebook.com

** Deze week ** 20% korting op de Crispi Sorapis Zaagschoenen Klasse 2!! Wees er snel bij want er zijn nog maar enkele maten in voorraad!

facebook.com

** DEZE WEEK** Bij aankoop van een volledige afvangset ( 60m lijn, DMM Impacht Block Small, Bolder, 3 stalen karabijnen en 2 rondstroppen 2T, 2m) Nu 3 whoopieslings naar keuze gratis!!!

facebook.com

Weer een nieuwe lading Protos Arborist veiligheidshelmen binnen!! Binnenkort nog meer kleuren te verkrijgen!

facebook.com

Vandaag bereikten we een mijlpaal in de geschiedenis van KS Bosbouwmaterialen. We maakten vandaag de 10.000ste genaaide commerciele splits in een klimproduct!!!! Al meer dan tien jaar maken wij allerlei gesplitste materialen voor de meest diverse takken van werken op hoogte. NIEUW!!! Vanaf 2018 kan je bij ons terecht voor cursussen om zelf allerlei touwen te kunnen splitsen. Zo kan je je eigen op maat gemaakte materialen inzetten tijdens je werk. MAAR... We lanceren in 2018 eveneens een gecertificeerde cursus om COMMERCIEEL te kunnen splitsen en dat is een PRIMEUR!! Zo zullen we in 2018 investeren in een gecertificeerde en geijkte inrichting die het mogelijk maakt tests uit te voeren op allerlei klimmaterialen of prototypes tot een trekkracht van 50kn met een meetfrequentie van 3000 metingen per seconde!!! Hou onze pagina in het oog voor verdere ontwikkelingen!!! We wensen iedereen alvast een zalig kerstmis en een zeer gelukkig nieuwjaar!!!

facebook.com

Beste klanten De winkel zal van dinsdag 26 december tot en met maandag 8 januari enkel open zijn op afspraak. Indien je deze periode graag langskomt, zeker niet vergeten om hiervoor even te bellen. Dit kan op het nummer 0476 23 50 11. Verder wenst het K&S team iedereen een fijne kerst en een veilig en gelukkige nieuwjaar!! Beste wensen voor 2018!!

facebook.com

Beste klanten Volgens sommige mensen zou de winkel gesloten zijn. Wanneer we dit nieuws te horen kregen, waren we oprecht teleurgesteld dat zo'n mooie en unieke winkel niet meer zou bestaan... Maar klopt dit verhaal wel...? IN TEGENDEEL!! K&S is volop bezig met het verbeteren van zijn diensten, nieuwe connecties, samenwerkingen, er komt een nieuwe webshop en website aan, houd deze dus zeker in de gaten! Verder komt BSBB ook met een nieuw aanbod met diverse gecertificeerde opleidingen in rope access en rope rescue samen met een nieuwe partner. Waardoor we op één twee drie een volledig ingericht opleidingscentrum tot onze beschikking hebben. Meer dan genoeg redenen om zowel de website en de facebookpagina goed in de gaten te houden! Wordt vervolgd...

facebook.com

Quiz