Top Local Places

De Kraal, Centrum

Van Bladelstraat 25, Herent, Belgium
School
advertisement

Description

ad


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Wat is er gezelliger dan samen zingen? Elke dinsdag onder de middagpauze oefent ons enthousiaste Kraalkoor onder leiding van juf Mieke. En ze mogen gehoord worden!

facebook.com

Welkom op ons allereerste pastafeest op zaterdag 17 maart van 17 tot 21 uur. We vergasten je op een heerlijk buffet van pastaspecialiteiten uit de hele wereld. Inschrijven kan online via deze link: https://goo.gl/forms/e8BKdE6lkipORlnH2

facebook.com

Sfeerbeelden van het carnavalsfeest in de klas van juf Karin. De grote kinderen van het zesde leerjaar kwamen leuke activiteiten begeleiden en natuurlijk werd er tot slot gesmuld van de traditionele pannenkoeken.

facebook.com

De vijfdeklassers sloten hun wo-thema over de oudste tijden af met een bezoek aan het Gallo-Romeins museum in Tongeren. Ze werden er ondergedompeld in de levenswijze van onze verre voorouders.

facebook.com

Juf Lieve was jarig. Dat vroeg om een feestje met alles erop en eraan: kroon, slingers, lekkere pannenkoeken...

facebook.com

Samen een mooi prentenboek lezen is puur genieten! Vraag maar aan de kinderen van 4b. Zij gingen deze week voorlezen bij de kleuters.

facebook.com

facebook.com

De kleuters van juf Cindy en juf Lies ontdekken hun fonkelnieuwe klas. Wat is daar veel te beleven!

facebook.com

Onze refters krijgen een facelift. Een tiental oude tafels (120 x 80 cm) mag weg. De tafels zijn nog stevig maar de randen zijn versleten of beschadigd. De tafels staan gedemonteerd, klaar om mee te nemen. Af te halen in de refter.

facebook.com

Juf Anne van 4b werd onlangs 60 jaar. Dat wilden haar leerlingen niet zomaar laten voorbijgaan. Samen met juf Gerda kwamen de kinderen in het weekend de klas versieren met alle kaartjes die de hele school had geknutseld. Juf Anne genoot! Ze heeft nog wel even tijd nodig om alle kaartjes gelezen te krijgen!

facebook.com

De dappere kleuters van juf Karin gingen op exploratie in het donkere hol van grote beer en kleine beer.

facebook.com

Blij en fier tonen we het resultaat van ons project. De klas van Cindy en Lies is klaar om in gebruik te nemen !

facebook.com

Recommended Before and After transformation