Top Local Places

VZW Katthuis

Hof Ter Bossen, Hamme, Belgium
Nonprofit Organization
advertisement

Description

ad

VZW Katthuis is een vereniging die zorgt voor verloren, achtergelaten en afgestane katten en kittens.  VZW Katthuis is een vereniging die zorgt voor verloren gelopen en gedumpte katten en kittens. De katten en kittens worden in huiselijke sfeer opgevangen, zodat zij het vertrouwen in de mens terugkrijgen en zo een gouden mandje vinden. De opvangpoezen worden steriel gemaakt, krijgen de nodige inentingen, worden ontvlooid, ontwormd en gechipt vooraleer ze naar hun nieuwe thuis vertrekken. Om dit alles een klein beetje te compenseren, vragen wij een bijdrage. Katers: €90 - Katinnen: €115 Ongeacht of het nu om een langharige poes, een kitten of een volwassen poes gaat. Het is voor ons van groot belang dat zowel de kat als het nieuwe baasje zich goed voelen bij elkaar. Daarom staan we een proefperiode van 14 dagen toe. Indien na 14 dagen blijkt dat de adoptie geen WIN-WIN situatie is, dan kan u de kat terugbrengen en wordt het adoptiebedrag integraal teruggestort.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Momenteel zijn er al 3 groepen ingeschreven voor de benefietquiz. Er mogen nog wat groepen bijkomen. De eerst drie krijgen een mooie prijs. Een leuke tombola met leuke prijzen is er ook. Dus grijp je kans en doe mee met je vrienden/familie. We gaan er gewoon een leuke avond van maken.

facebook.com

Vrijdag 16 maart is er een Benefietquiz tvv vzw KaTThuis. Het wordt een leuke avond met familie en/of vrienden om te kwissen. Wil je graag meedoen? Schrijf je dan snel in want de plaatsen zijn beperkt.

facebook.com

facebook.com

GEADOPTEERD Sia

facebook.com

Mensen die nog willen komen eten van onze spaghetti. Vandaag is het de laatste dag dat je je nog kunt inschrijven. Afhaling is ook mogelijk.

facebook.com

Voor de 1e keer wordt er een Quiz georganiseerd tvv vzw KaTThuis. Het wordt zeker en vast een leuke avond om gewoon wat te kwissen met vrienden of familie. Er is ook een tombola met leuke prijzen. Dus schrijf snel in want de plaatsen zijn beperkt. Waar? Café De Stijve Laars Broekstraat 54 in Hamme Wanneer? Vrijdagavond 16 Maart 2018 Om 19u30 verzamelen zodat we om 20u van start kunnen gaan Prijs? Inschrijvingsgeld per team (4personen): €15 Op voorhand te betalen naar rekeningnummer: BE65 00113651 0196 met vermelding ( quiz, naam groep, gsmnummer) Hoe inschrijven? Mail sturen naar maxinevleminckx@gmail.com Of in het café zelf aan de toog

facebook.com

Lekkere verse spaghetti. Wie komt er smullen van de spaghetti tvv vzw KaTThuis? Ten laatste maandag 19 februari kan je je nog inschrijven.

facebook.com

De pannenkoeken actie heeft €158,70 opgebracht. We bedanken iedereen die een pakje gekocht en gesteund hebben.

facebook.com

Targa stond reeds gereserveerd. Ondertussen is onze lieve dame al vertrokken naar haar nieuwe thuis.

facebook.com

Wie nog een voorverpakt pakje pannenkoeken wilt? Je kan nog tot 31 januari om 13u je bestelling doorgeven (mag gerust hieronder). We kunnen alle steun gebruiken.

facebook.com

In deze map bevinden zich foto's en verhalen van katten die een nieuwe thuis hebben gekregen via vzw KaTThuis! Hartelijk dank aan alle adoptanten die bereidwillig zijn om deze schatten in huis te nemen en hen een échte thuis te bezorgen!

facebook.com

We krijgen blijkbaar negatieve commentaren omdat bij de pannenkoeken actie ze niet vers zijn. Wie er besteld heeft, kun je laten weten in pb of je ze nog wilt of niet. Voor die ze dan willen kunnen ze volgende zaterdag 3feb gewoon afhalen in katthuis.

facebook.com

Recommended Before and After transformation