Top Local Places

Barrique

Grotestraat 7, Geraardsbergen, Belgium
Bar

Description

ad

Barrique wordt een hippe en trendy zaak  waar iedereen zich thuis voelt, jullie kunnen genieten van een cocktail, glaasje wijn en bijpassende tapa's.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

En de winnaars van onze foto wedstrijd zijn bekend! De gelukkige met de giulia voor een weekend is: Danny Grijseels Tweede plaats: Yves Vanden Eynde en derde plaats: Couvreur Chloe Jullie mogen contact met ons opnemen om jullie prijs in ontvangst te nemen. Hierbij danken wij nogmaals onze sponsors: Garage Pieteraerens en Dirk De Knyf van Dovy keukens Geraardsbergen.

facebook.com

Komende zaterdag worden de winnaars van onze foto wedstrijd bekend gemaakt, wie nog een foto wil uploaden moet snel zijn!!

facebook.com

We zijn al voorbij onze 900 like's!!!! De winnaar voor de fles champagne is: Hilde Slagmulder Op naar de 1000 like's! Bij 1000 like's schenken we een cadeaubon weg van Restaurant T Schitterend Ongeluk Bvba. Vergeet ook niet om nog jullie foto te posten op onze Facebook pagina met de Fiat 500 want hiervan wordt de winnaar morgen bekend gemaakt!!

facebook.com

Lancerings actie voor onze Webshop!! Champagne Furdyna brut rosé 5+1 gratis!!!! http://shop.barriquewijnbar.be

facebook.com

Klaar voor het Italiaanse weekend! Welke is jullie favoriet? Tom Leemans

facebook.com

850 like's!!!!! Tijd om een fles champagne uit te delen! En de gelukkige deze keer is Martine D'haeyer, proficiat! Op naar de 900 like's, bij 1000 like's geven we een speciaal cadeau!

facebook.com

De eerste voorbereidingen voor ons Italiaans weekend volgende week zijn al zichtbaar!!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Al 800 like's!!!!!!!! De winnaar van de fles Champagne Rosé is Lobke De Vuyst. Proficiat, je mag je fles bij ons komen afhalen! Op naar de 850 like's!!!!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Quiz