Top Local Places

Bakkerij / Patisserie Hoebeke

Lessensestraat 61, Geraardsbergen, Belgium
Bakery
advertisement

Description

ad

Iedere dag van de week lekker brood en gebak. Hier kan je de belevenissen van de bakker online volgen. We tonen U hoe de producten gemaakt en afgewerkt worden ... en hoe ze te koop worden aangeboden in onze zaak. We zijn een warme ambachtelijke bakkerij. Dat wil zeggen dat de producten hier ter plaatse worden gemaakt. Een bakker met passie voor zijn mooie vak. Sinds oktober 2015 hebben we een compleet nieuwe winkel waar je van harte welkom bent.
Bakkerij Hoebeke is er voor iedereen die graag lekker brood / gebak / taart eet ... en je krijgt er nog een vriendelijke bediening bovenop van mijn vrouwtje of de verkoopster.
Graag tot binnenkort !

Opening Hours

woensdag
07:00 - 12:00, 13:00 - 18:00
donderdag
07:00 - 12:00, 13:00 - 18:00
vrijdag
07:00 - 16:00, 13:00 - 18:00
zaterdag
07:00 - 16:00
zondag
07:00 - 12:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Beste klanten of internetvrienden : ZEER BELANGRIJK !!! De computer die in de bakkerij staat is kapot ... dus ik kan jullie berichtjes niet meer zien terwijl ik aan het werken ben. Heb je me dringend nodig, dan kan je een email sturen naar bakkerijhoebeke@pandora.be of eens bellen naar 054/41 78 97. Bellen kan enkel tijdens de openingsuren (of kort ervoor en kort erna). Dus als jullie 's avonds via facebook mij willen bereiken ... zal ik het pas 's morgens na mijn werk zien. Het is maar dat jullie het weten ;) Vele groeten, Danny

facebook.com

Beste klanten, morgen, op onze nationale feestdag, is de winkel open van 7u00 tot 12u00. Reuze keuze ... en reuze lekker :) Kom, koop en geniet !

facebook.com

bedankt aan de persoon die deze avond één van onze automaten blokkeerde. We weten wie je bent. Sorry aan al de mensen die na deze nietsnut probeerden een brood te kopen.

facebook.com

Nieuwe rubberen rolstok ... de oude was al een tijdje dood ... nu kan ik hem eindelijk begraven :)

facebook.com

een stukje ? Iemand ?

facebook.com

Gateau overgoten met ganache

facebook.com

facebook.com

facebook.com

rood, roder, roodst :)

facebook.com

facebook.com

Beste klanten, gelieve er morgen rekening mee te houden dat de winkel en de automaten enkel te bereiken zijn via het rondpunt. Je kan met de auto tot aan de winkel !!! Tot ziens.

facebook.com

ondertussen zijn er al heel veel weg ... maar er zijn er toch nog voldoende in voorraad. Het concept is simpel : 5 waldkorns kopen en 1 pot aardbeienconfituur gratis. Dan kan je direct beginnen smeren :) Enkel geldig in de winkel (niet aan de automaten) en tot zolang de voorraad strekt.

facebook.com

Recommended Before and After transformation