Top Local Places

Bakkerij / Patisserie Hoebeke

Lessensestraat 61, Geraardsbergen, Belgium
Bakery

Description

ad

Iedere dag van de week lekker brood en gebak. Hier kan je de belevenissen van de bakker online volgen. We tonen U hoe de producten gemaakt en afgewerkt worden ... en hoe ze te koop worden aangeboden in onze zaak. We zijn een warme ambachtelijke bakkerij. Dat wil zeggen dat de producten hier ter plaatse worden gemaakt. Een bakker met passie voor zijn mooie vak. Sinds oktober 2015 hebben we een compleet nieuwe winkel waar je van harte welkom bent.
Bakkerij Hoebeke is er voor iedereen die graag lekker brood / gebak / taart eet ... en je krijgt er nog een vriendelijke bediening bovenop van mijn vrouwtje of de verkoopster.
Graag tot binnenkort !

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Zoals afgesproken aan de telefoon kunnen jullie de bestellingen afhalen in onze winkel tussen 10u00 en 12u00. Bedankt en een prettig kermisweekend gewenst ! Wens je ook gebak / taart in de toekomst ? Even telefoneren en alles komt 'voor de bakker' ;)

facebook.com

Broodautomaten Hoebeke

Maandag is 't zover !

facebook.com

Broodautomaten Hoebeke

Broodautomaten Hoebeke
facebook.com

Broodautomaten Hoebeke

Het verlof komt eraan ...

facebook.com

Vandaag, op 15 juli, begonnen we onze zaak ... in 2005. Ondertussen al 14 jaar ... en we zijn nog niet uitgebakken ;)

Vandaag, op 15 juli, begonnen we onze zaak ... in 2005.
Ondertussen al 14 jaar ... en we zijn nog niet uitgebakken ;)
facebook.com

Ik zei nog op voorhand "opgepast van uw kleren" ... De jeugd is soms toch zooo roekeloos ;)

Ik zei nog op voorhand "opgepast van uw kleren" ... 
De jeugd is soms toch zooo roekeloos ;)
facebook.com

Bakkerij / Patisserie Hoebeke

Take it easy ;)

Bakkerij / Patisserie Hoebeke
facebook.com

Bakkerij / Patisserie Hoebeke's cover photo

U kan ons voortaan volgen op de Facebookpagina Broodautomaten Hoebeke. Heb je ons nodig : bel maar 0468 / 50 97 02. We zijn nog steeds bereikbaar. Bedankt om 14 mooie jaren samen met ons door te brengen.

Bakkerij / Patisserie Hoebeke's cover photo
facebook.com

Een half afscheid ...

facebook.com

Broodautomaten Hoebeke

Wil je een gratis sla-shaker ... of méér ? Het is nu de moment !

Broodautomaten Hoebeke
facebook.com

We wensen alle moedertjes een mooie en smaakvolle Moederdag toe. Dank aan degenen die aan ons gedacht hebben voor een lekker moederdaggebakje of -taart. Geniet ervan ❤️❤️❤️

We wensen alle moedertjes een mooie en smaakvolle Moederdag toe.
Dank aan degenen die aan ons gedacht hebben voor een lekker moederdaggebakje of -taart.
Geniet ervan ❤️❤️❤️
facebook.com

Onlangs, toen we terug kwamen van onze automaten, stappen mijn echtgenote en ikzelf uit de wagen en op dat moment wandelt een klant van ons onze winkel voorbij. Mijn vrouw was ondertussen al binnen en de klant komt naar mij en zegt "ach, uw vrouw kan al terug stappen dus zal de winkel binnenkort weer open gaan". Ik geef als antwoord dat ze altijd heeft kunnen stappen maar door de pijn kan ze niet lang rechtstaan. Na een klein halfuurtje moet ze gaan zitten. Op die manier kan je geen winkel uitbaten. Dus ... de winkel blijft nog altijd gesloten voor de komende weken / maanden. Langs de andere kant moet ik wel zeggen dat het nu een "mooi leven" is in vergelijking met voorheen. Aangezien we minder moeten werken hebben we meer tijd om te genieten ... en dat belooft met de lente / zomer in het verschiet. Regelmatig eens een terrasje doen ! We blijven wel bakken voor al onze automaten (7 dagen op 7) ... en er komt er dit voorjaar nog ene bij ;) Trouwens : allemaal de vele groeten van Katrien !!!

facebook.com

Quiz