Top Local Places

Garage Pieteraerens

Groteweg 51-57, Geraardsbergen, Belgium
Automotive Repair Shop

Description

ad

Uw officiële concessie Service voor Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Abarth en Fiat Professional Garage Pieteraerens is uw officiële verdeler voor Fiat en Fiat Professional.
Tevens zijn we officieel concessiehouder werkplaats voor de merken:
Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Abarth en Fiat Professional.
Kom en ontdek ons ruim gamma in onze showroom.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Kom gerust langs bij ons in de showroom !!

facebook.com

Laatste weekend van de saloncondities !! Kom langs in onze showroom en ontdek onze speciale condities op het volledige Italiaanse gamma. Open op zaterdag 27 en zondag 28 januari van 10 tot 17u.

facebook.com

Wij zijn elke dag open tot en met 3 Februari 2018 Kom langs in onze showroom en ontdek onze schitterende Saloncondities op ons volledige Italiaanse gamma !! www.fiat.be/Fiat/Saloncondities

facebook.com

facebook.com

Morgen zijn we uitzonderlijk gesloten om 16u wegens familiale omstandigheden. Zaterdag 23 en 30 demcember zijn we gesloten zodat ons team zich ook rustig kan voorbereiden op de feestdagen. Garage Pieteraerens wenst u alvast een vrolijke Kerst en een gelukkig en gezond Nieuwjaar !!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Black Friday deals bij Garage Pieteraerens op 24 en 25 November 2017. Uitzonderlijke acties op stockwagens en directievoertuigen !! Bij aankoop van een nieuwe wagen tijdens deze 2 dagen krijgt men als extra nog een hapje en drankje aangeboden bij Barrique Geraardsbergen om de nieuwe aanwinst te vieren... Op vrijdag 24 november zijn we geopend tot 20u. Kom langs en ontdek ons volledige Italiaanse gamma.

facebook.com

De Fiat-groep met 4 motoren in de top 10 !!

facebook.com

Alfa Romeo Giulia QV !!

facebook.com

facebook.com

Quiz