Top Local Places

Thor Park

Thor Park 8000, Genk, Belgium
Park

Description

ad

Thor Park, business & science Park in Genk, Belgium
Hotspot for energy, technology and innovation Thor biedt onderdak aan innovatieve ondernemingen en organisaties, aan denkers en doeners, en profileert Genk als de slimme technologie stad van de toekomst.

Thor is een globaal ontwikkelingsproject voor de herbestemming van de voormalige mijnsite van Waterschei tot hotspot voor technologie, energie en innovatie.

Thor is in volle ontwikkeling tot een technologie park van 93 ha met internationale uitstraling en activiteiten, waar de stad Genk en de partners interessante verbindingen leggen tussen onderzoek & ontwikkeling, innovatie, bedrijvigheid, talentontwikkeling en stedelijkheid.

Thor wordt ontwikkeld volgens een hoogwaardig kwaliteitsconcept op gebied van architectuur en omgevingsaanleg, met veel aandacht voor duurzaamheid en parkbeheer

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

55 bedrijven engageren zich vandaag om samen te werken met de T2-campus op Thor Park. De behoefte aan technisch talent is groot bij de bedrijven, de drive van T2-campus om deze talenten te vormen is al even groot. En jij bent misschien een van de aanstormende talenten?! Neem de uitdaging aan en hou de opleidingen en workshops van T2 in de gaten op www.t2-campus.be

facebook.com

Dezer dagen wordt er wel eens iets vernieuwends gelanceerd. Zoals Tesla's de ruimte in geschoten wordt, lanceren we vandaag op Thor Park met veel trots het nieuwe programma van de T2-campus. Op dit moment stellen ze hun activeiten en eco-systeem voor aan het brede publiek. Hun visie op technologie-opleidingen, dat is pas baanbrekend én veelbelovend! Ontdek het zelf op www.t2-campus.be #t2campus #talent #technologie #limburg #stadgenk #detoekomstistechnologie #thorpark #enlightenyourideas

facebook.com

Made in Limburg Live strijkt op 29 maart neer in Thor Central! Enlighten your ideas met de breinstimulerende ondernemers Lieze Geebelen, Rudi Peeters en Luc Jeurissen. Vervolgens kan je culinair netwerken in een ongedwongen sfeer. Snelle inschrijvers krijgen een voordeeltarief. #MILLIVE

facebook.com

Is uw bedrijf op zoek naar een senior ervaringsdeskundige die u de juiste kennis, ervaring en (internationale) netwerken kan verschaffen? Of een mentor die u en uw personeel kan adviseren en nieuwe inzichten kan bijbrengen? Voor bedrijfsleiders en HR managers! Meer info hieronder.

facebook.com

"Want liefde gaat door de maag." --> Special menu Partaasch op 14/2.

facebook.com

Niet alleen het nieuwe gebouw van T2-campus op Thor Park wordt spectaculair, de technologische opleidingen van morgen die ze zullen aanbieden zijn minstens even innoverend. T2-campus biedt technologieopleiding en talentontwikkeling en is een samenwerking van VDAB , SYNTRA Limburg, Stad Genk en Onderwijs Vlaanderen. @IncubaThor en Thor Park ondertekenden vol enthousiasme het samenwerkingscharter met de T2-campus om dit initiatief te ondersteunen. Je hoort op onze facebook in de toekomst dus zeker nog heel veel over het opleidingsaanbod!

facebook.com

Professor Johan Driesen van EnergyVille op Thor Park ontving de Febeliec Energy Award. Proficiat Johan Driesen !

facebook.com

Duurzaam én mobiel : Met de mobit-deelfiets kan je sinds kort vlot van en naar Thor Park. Op Thor Park staan ze voor je klaar bij Thor Central, vlakbij de toren van het hoofdgebouw, aan het Mijndepot.

facebook.com

Thor Central, het prachtige mijngebouw op Thor Park, is een nieuwe parel in het congres-milieu. Toerisme Vlaanderen en Belgian Limburg Convention Bureau zetten Limburg én ook Thor Central op de internationale congres-kaart. Limburgse trots!

facebook.com

Trouwfoto's, communieshoot, modellen of hobbyist fotografen? Unieke plekjes van Thor Central worden op deze data speciaal voor fotografen opengesteld!

facebook.com

De groene mobit-fiets doet zijn intrede in Genk, en dus ook op Thor Park! Fietsdelen op Thor Park : alle info en link naar de app via https://www.genk.be/fietsdelen-met-mobit

facebook.com

Zonnedelen? Een nieuwe term, het werkt ongeveer als autodelen. Wij zijn fan!

facebook.com

Quiz

NEAR Thor Park