Top Local Places

Pfizer België

Pleinlaan 17, Elsene, Belgium
Health/medical/pharmaceuticals

Description

ad

Worldwide BioPharmaceutical Business

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Working Together In Achieving The SDGs In Health - Pfizer

Pfizer, Gavi en Unicef dragen bij aan de inperking van de kindersterfte in ontwikkelingslanden door vaccins te produceren en te verdelen. Pfizer produceert haar vaccins hier, in België, meerbepaald in Puurs. Hoe draagt Pfizer bij aan een betere gezondheid voor de kinderen? Bekijk de video van Pharma.be:

facebook.com

FATE and Female Managers

Diversiteit is essentieel voor innovatie. Het is in dat kader dat Eva Grut-Aandahl, een collega van Pfizer gevestigd in België, FATE “Female Aspiring Talent in Europe” oprichtte. Het programma sluit naadloos aan bij het diversiteitsbeleid van Pfizer dat vrouwen helpt bij de verwerving van de nodige skills voor hun carrièrevooruitgang. 170 vrouwen namen al deel aan het programma, gecoacht door verschillende Europese leiders. Voor meer informatie:

facebook.com

Photos from Pfizer België's post

Pfizer deed vandaag mee aan de Great Breweries Marathon, een initiatief dat we graag steunen. Bedankt aan onze lopers en hun sportieve inspanning.

Photos from Pfizer België's post
facebook.com

'Er waait een frisse wind door Pfizer'

Vandaag staat onze CEO Karel Van De Sompel in Trends: “Ik ben zeer gelukkig dat wij beseft hebben dat de wereld niet stopt aan deze muren. Er zijn hier veel goede zaken aan de gang. Er is een nieuwe vibe bij ons.” Lees het volledige artikel in Trends deze week.

facebook.com

Timeline Photos

Pfizer ondersteunt mee de campagne van Child Focus. Via deze euromunt met een vermist kind erop verspreiden we hoop voor alle vermisten kinderen. #coinsofhope www.coinsofhope.be

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vandaag, 20 mei, is het de Internationale Dag van het Klinisch onderzoek. Het is de gelegenheid om alle gezonde vrijwilligers in de bloemetjes te zetten voor hun deelname aan klinische studies in fase 1. Zonder hen zou het onmogelijk zijn om nieuwe geneesmiddelen te ontwikkelen. De Clinical Research Unit van Pfizer (PCRU) in Brussel is een van de twee unieke fase 1-onderzoekscentra van Pfizer in de wereld. Het is dankzij België en haar vrijwilligers dat we aan een betere wereldgezondheid werken : https://www.youtube.com/watch?v=u2hy0pQ1D-c

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Afgelopen donderdag 12 mei ondertekende Pfizer het #Diversiteitscharter #Luxemburg. De beste beslissingen nemen en innovatieve oplossingen vinden, hangt samen met de uitwisseling van verschillende standpunten. Pfizer wil als mondiaal bedrijf openheid promoten en hecht dan ook veel belang aan diversiteit en een veelheid aan profielen in de arbeidswereld en de maatschappij. We kunnen heel wat leren van elkaar.

Timeline Photos
facebook.com

Bent u nieuwsgierig naar hoe een medicijn ontwikkeld wordt? U wenst meer te weten te komen omtrent klinisch onderzoek? Ter gelegenheid van de Internationale Dag van de Klinische Studies opent de onderzoekseenheid van Pfizer te Brussel z’n deuren! Inderdaad, op vrijdag 20 mei 2016 organiseren wij gedurende de dag een bezoek aan onze eenheid om 14u00. U bent van harte welkom om deel te nemen, mits inschrijving per e-mail: PfizerVolRecruitment@Pfizer.com Omwille van logistieke- en veiligheidsredenen is het bezoekersaantal beperkt. De inschrijvingen worden gesloten van zodra het maximum aantal bezoekers is bereikt. Na inschrijving zal u een bevestigingsmail ontvangen met praktische informatie incluis.

facebook.com

Pfizer België's cover photo

Pfizer België's cover photo
facebook.com

Pfizer België

Pfizer België
facebook.com

Timeline Photos

De cultuur van Pfizer is ons competitief voordeel. Het maakt ons sterker en beter en tijdens #OWNITDay2016 proberen we dat nog te versterken. Met het thema ‘Accountability’ zoomen we in op de successen van Pfizer door de keuzes die we maken en de actie die we ondernemen.

Timeline Photos
facebook.com

Rokende kinderen

Hoe zou jij reageren indien een kind jou zou vragen een sigaret aan te steken ?

Rokende kinderen
facebook.com

Quiz