Top Local Places

Beeld, Klank & Koffie Patrick Verheeken Bvba

Sint-Gillisstraat 22, De Klinge, Belgium
Audio Visual Equipment Store

Description

ad

Beeld, Klank & Koffie Verheeken biedt audiovisueel materiaal en gadgets aan. We installeren deze graag bij u thuis. Ook voor koffie en thee kan u terecht. Hallo, even voorstellen voor zij die ons nog niet kennen.

We zijn een gespecialiseerde winkel in audio visueel materiaal, ik wil dit even verduidelijken.

Onze doelstelling is de klant perfect te begeleiden op weg naar een aankoop, het is zeker niet onze intentie telkens het duurste te verkopen maar wel wat precies bij de wensen van de klant past.

Door de jarenlange ervaring (ondertussen meer dan 24 jaar!!) voelen we perfect aan wat u wenst en kunnen we op die manier uw droom op audiovisueel vlak helpen te verwezenlijken.

Voor ons zijn oa gebruiksvriendelijk en esthetische waarde van primair belang, we merken trouwens dat ook u als klant dit steeds belangrijker vindt, samenwerking met diverse architecten zijn ons dus uiteraard niet vreemd.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Bij ons in demo, gewoon één van de allerbeste TV's op de markt vandaag. Schitterend beeld, uitstekende klank en een puur design. Nu bij ons zelfs tijdelijk met 5 jaar waarborg!

facebook.com

Op 16 februari houden we een Bouw en Renovatie avond bij ons in de winkel. We sluiten af met een Italiaanse wine tasting. Inschrijven vereist via http://www.verheeken.be

facebook.com

facebook.com

Binnenkort organiseren we een Bouw en Renovatieavond, we leggen je dan haarfijn uit wat en hoe je moet voorzien om je woning helemaal toekomstproof te maken. Schrijf je vlug in want de plaatsen zijn beperkt! Inschrijven kan via www.verheeken.be

facebook.com

De Loewe Oled TV's zijn zonder discussie stuk voor stuk topproducten. Kijk naar het filmpje en ontdek waarom.

facebook.com

facebook.com

Zin om te horen hoe goed MQA wel kan klinken? We demonstreren het graag voor u. Streamingdienst Tidal ondersteunt het formaat en Bluesound / NAD kunnen het weergeven.

facebook.com

Een LG Oled TV voor een scherpe prijs? Kom gerust eens kijken.

facebook.com

We hebben 700 Facebook likes!! Allen bedankt hiervoor en een fijn jaareinde! Patrick & Marlène

facebook.com

Nog op zoek naar leuke cadeautjes voor leuke prijsjes? Je vindt al pakketjes bij ons vanaf € 5,90;

facebook.com

Op zondag 24 en 31 december zijn we nog geopend van 13u30 tot 17u00.

facebook.com

't is die tijd van het jaar dat er al eens sneller een plaatje wordt gedraaid, is je platenspeler aan vervanging toe of ben je gewoon op zoek naar een nieuw exemplaar? Kom dan vlug onze Rega platendraaiers ontdekken.

facebook.com

Quiz