Top Local Places

Exceller Bikes, Biking in Luxury

Philipstockstraat 43, Brugge, Belgium
Bicycle Shop

Description

ad

Exceller Bikes, Biking in Luxury Excellerbikes is een uniek concept voor België en maakt van fietsen een unieke beleving: biking in luxury.

Bij Excellerbikes draait alles om fietsen in stijl. Genieten en ontspannen in de natuur, in alle luxe en vrijheid is het motto.De reborn cyclist heeft een alternatief voor de wagen gevonden en gaat op zoek naar gelijkgestemden. De fiets staat voor een manier van leven: van de comfortfiets tot de zadels, tassen, kledij, juwelen en zelfs de aanverwante boeken, muziek en gadgets.

Excellerbikes biedt het neusje van de zalm.
De zaakvoerder heeft heel wat ervaring in de luxe branche opgebouwd en verrast u met zijn keuze. Kom een kijkje nemen in het open atelier of kom energie en inspiratie halen in de showroom, lounge en trendy bib. De fietsmicrobe is genereus aanwezig in de winkel in de Brugse binnenstad.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Always wanted to use one of these corny threadbare KEEP CALM signs! This is the perfect moment: we are open on Sunday 10th, Sunday 17th, Sunday 24th and Sunday 31st. Come shopping. Ja, we gaan ook dit op de draad versleten KEEP CALM plaatje gebruiken. Wij zijn open op zondag 10, 17, 24 en zelfs 31 december! We verwelkomen U graag in onze mooie winkel.

facebook.com

Ready for Christmas! Lights, candles, bikes and coffee!

facebook.com

As you know, we at ExcellerBikes never stop looking for new stylish accessories and bikes. Latest addition are these fancy leather bike helmets by Halo. Cool! Price? An even cooler 110,00 €.

facebook.com

Man, these steel bikes must rust like hell !?! Well...actually, this is a 10 year old Achielle that has been used and abused. It to a little elbow grease and some time, but here it is shining almost like new. Just a spot of rust on the cranks and the rear carrier. How about that.

facebook.com

Leuk initiatief: Toon Duyck alias "Professeur Vélo" nodigt alle klanten en vrienden van ExcellerBikes voor een leuke lezing over de geschiedenis van de fiets. Die gaat door in het Volkskundemuseum in de Balstraat in Brugge op zondag 26 november om 10:00. Mis je deze? geen paniek, op 3 december doet hij het opnieuw. Ook in MIJN BRUGGE bij het Huis van de Bruggeling kun je een tentoonstelling over de 200 jarige geschiedenis van het stalen ros bezoeken. Mooi!

facebook.com

facebook.com

We zijn deze 12 jaar oude Brompton nieuw leven aan het inblazen. Als hij hier vertrekt is hij terug als nieuw. Blinkt als een spiegel en rijdt als een trein! Nog steeds onze favoriete fiets. Ook al komt hij niet van bij Excellerbikes, iedereen met een Brompton is welkom voor een onderhoud of depannage.

facebook.com

For everybody who has an old Italian road bike: we have the brake covers in rubber. Perfect fit and available in gum and black. Just what you need to finish that Gios, De Rosa, Colnago and others.

facebook.com

Hello! We have some new products from the ancestral brand Rustines. You know, the patches. But wait there's more...

facebook.com

facebook.com

Net zoals bij grote autoconstructeurs roept Brompton ook een heel aantal fietsen terug vanwege een potentieel probleem met de bottom bracket. Geen reden tot paniek, slechts 0,02 % van de Bromptons, verkocht tussen maart 2014 en mei 2017 lopen gevaar. Om zeker te zijn van de hoge kwaliteit van hun product, verkiest Brompton de oude brackets te laten vervangen. Iedereen die bij ExcellerBikes een Brompton kocht, mag dus even langskomen om het onderdeel te laten vervangen. Misschien eerst even bellen of mailen voor een afspraak, we verwachten veel volk.

facebook.com

We received this beautiful piece of art from one of our good customer friends (Thank you again Dieckie). For those old enough in Bruges: this same one hanged in the blues café De Kogge. Love Vélo....

facebook.com

Quiz

NEAR Exceller Bikes, Biking in Luxury